Skip to main content
  • seth
  • 26.06.2016.

Spoj moderne tehnologije i drevnih civilizacija u baru Setha Troxlera

Šarmantni Seth poziva partijanere koji se 7. i 8. srpnja nađu na Ibizi da uz umjetnost, glazbu, ples i roštilj s njim krenu na putovanje kroz vrijeme i prostor.

Piše: 

Naslovna foto

seth

‘Tomorrow, Today’ je najnovija serija Absolut Art Barova, koji promiču neke od najuzbudljivijih svjetskih talenata i ruše granice umjetnosti. Udruživši se s Absolutom i muralistom RUN-om, Seth Troxler materijalizirao je svoju viziju svijeta, koji spaja modern tehnologiju i drevne civilizacije kako bi posjetitelje naveo na razmišljanje o današnjem svijetu. Bar je nazvao ‘Discovery’

‘Htio sam stvoriti prostor koji odiše otkrićem, sudjelovanjem, interakcijom, zajedništvom. Htjeli smo predstaviti ideju o jednoj drugoj otkrivenoj stvarnosti, novom načinu života u svijetu sličnom našem, koji nije određen vremenom, ali se svejedno doima pomalo futurističkim. Ono što sam otkrio na svim svojim putovanjima jest da u svakoj svjetskoj kulturi komunikacija i upoznavanje započinje uz hranu, cugu i glazbu. Ovaj prostor je tu kako bi posjetitelje poticao na izlazak iz granica vlastitog svijeta i zaron u ovaj novi mali svijet koji predstavlja Tomorrow, Today’, kaže Seth, koji će se osobno pobrinuti za line-up, jedinstvene koktele i meni.

Prostor je uredio street artist RUN (Giacomo Bufarini) serijom murala u svom specifičnom stilu, inspiriranom antropologijom, ljudskim tijelom, putovanjima svijetom i street artom talijanskog undergrounda.

Osim RUN-a, Troxleru se na projektu pridružio i ATO (Louis Castro), koji će za Tomorrow, Today pripremiti posebne svjetlosne instalacije.

Setha Troxlera uhvatite ovoga ljeta na Sonusu! Festivalske ulaznice po povoljnim cijenama od 440 kn možete kupiti ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2