Skip to main content
  • 31.12.2011.

Sretna Nova 2012.g.

Dragi čitatelji, poklonici Klubske scene portala i općenito. Vjerujemo da je protekla godina bila prepuna radosnih trenutaka kod Vas kao i party uzbuđenja kojih nije nedostajalo po cijeloj nam Hrvatskoj. Bilo da se radi o ledenoj zimi, veselom proljeću, uzavrelom ljetu ili kišnoj jeseni KS plovi dalje suvereno.

Piše: 

Naslovna foto

Sretna 2012.g


Ovo je bila godina velikih promjena za naš portal, kako kadrovskih, tako i vizualnih te su sve one rezultirale odličnim feedbackom od Vas samih. Klubska Scena je dobila novi dizajn koji je pohvaljen i daleko van naših granica a najveći poklon svim vjernim slušateljima i čitateljima dogodio se u travnju kada smo pred 1500 posjetitelja zagrebačkog Boogaloo-a proslavili veliku desetku – deset godina obitavanja na elektronskoj sceni uz gostovanje preko 30 eminentnih DJa i producenata iz Hrvatske. Tu je i poklon brošurica u kojoj smo napisali naše mišljenje o 50-tak imena koji su obilježili proteklih 10 godina Klubske Scene. Ako smo koga greškicom izostavili nadamo se da se neće naljutiti.
{youtube}75EVaen_lvI{/youtube}

Kroz naš život osobno prodefilirali su svi glazbeni pravci pa danas suvereno možemo reći da poznajemo elektronski beat nešto bolje nego je to bilo 2001.g. I mnogo smo iskusniji, naslušaniji, načitaniji, educiraniji, te sadašnjim viđenjem možemo povući neke paralele i puno jasnije pisati o sceni i njenim glazbenicima.

I u budućnosti Klubska Scena namjerava pisali o old school-u, kao i pratiti sadašnje ili buduće glazbene pravce. Nikoga nećemo zapostaviti ni doći u situaciju da ne najavimo bitne događaje. Naša redakcija se širi i razvija te ćemo nastojati u 2012.g. biti još sadržajno raznovrsniji i ažurniji.

Vama kao vjernim čitateljima i sudionicima klubske glazbe želimo da iduća godina bude još bolja, još plesnija i zabavnija uz puno zdravlja, ljubavi, sreće te naravno onoga bez čega danas nikako ne možemo – novca.

Novogodišnje tulume, partye i slično provedite nerazmišljajući što donosi sutra, već se orjentirajte na trenutak u kojem jeste s društvom i ekipom uz mnogo dekadencije napravite da još jedna silvestarska noć bude za pamćenje!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2