Skip to main content
  • 2013
  • 1.01.2013.

Sretna vam Nova Godina!

U protekloj smo godini zajedno s vama plesali, zabavljali se i uživali u elektronskom zvuku, o njemu smo naravno i pisali, istraživali ga i zbog njega putovali te više od svega svakodnevno ga slušali. Još jedna godina je iza nas, ista nas strast tjera naprijed, stoga hvala vam dragi čitatelji što se bili uz nas i sretna vam Nova Godina!

Naslovna foto

2013

Kad bismo mogli sažeti prošlu godinu u par rečenica svakako bi istaknuli da smo ove godine radili jako puno, da smo unatoč recesiji, stanju elektronske scene u zemlji i regiji odlučili nastaviti dalje, da će nas svaka vaša pohvala i kritika uvijek potaknuti, da će uvijek postojati hejteri, da se LMFAO srećom raspao, da vam je Gangnam Styla preko glave, da i dalje volite čitati članke o Guetti ma koliko svi šutjeli o tome, da imamo jako puno DJ-eva, da volimo domaće i da imamo najbolje ljetne festivale.

exit

Da ćete uvijek misliti kako mi ne znamo da je pravilno „klupska“, a ne „klubska“ i da vas nećemo spriječavati dok nas po tko zna koji put ispravljate, sve dok vas to i dalje zabavlja. Da jako volite underground, da se i dalje volite prisjetiti ploča, kazeta i CD-a iako sve polako odlazi u povijest. Svjesni smo da svaka generacija donosi svoje, da treba biti otvorenog uma i živjeti P.L.U.R. i dalje, te da smo negdje ne nekom plesnom podiju svi na kraju jednaki.

Kako bi što bolje prenosili strane vijesti, davali osvrte i izvještaje te svakodnevno se nadograđivali kako u informativnom tako i u zabavnom smislu, putovali smo ove godine na Ibizu i ADE u Amsterdam, u London na Creamfields, vodili vas na Sensation White, posjetili EXIT po tko zna koji put i tulumarili noćima i danima kako bih vam iz prve ruke prenijeli čari partijanja. Ostvarili smo hvale vrijedne suradnje, stekli nova prijateljstva, uposlili nove suradnike i fotografe.

ibiza press

Kad sve zbrojimo sretni smo zbog turbulentne godine iza nas i spremni s vama plesati do iznemoglosti i u ovoj godini. Redakcija i i vodstvo Klubske Scene od srca Vam žele sretnu i plesnu 2013.!!

atmosfera

Rave on!
 

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju