Skip to main content
  • 26.09.2017.

Srž analognog zvuka na novom izdanju etikete Dejana Milićevića

Predstavljamo vam najnovije izdanje beogradske etikete “Tit Zero Recordings” na kojem imate priliku čuti nove tool trackove Dejana Milićevića i dva interesantna komada bosanskog virtuoza Danijela Kevića.

Piše: 


Nakon velikog uspjeha “Summation” albuma na berlinskoj etiketi Plastic City Dejan nam predstavlja dva tool club tracka izvedena live u kombinaciji Roland TR8, Maschine i mapiranja software-a u raw ruhu house-techno žanra, club bangeri koji će natjerati i najveće dj kritičare iz publike na ples.

Slijedeća na izdanju su dva dragulja Danijela Kevića koji je pravo producentsko iznenađenje BiH scene. Samo mali twist Tit Zero studija je bio potreban da bi se zaokružila cjelina koja zvuči kao da dolazi direktno iz Motor City-a. Kević je definitivno ušao u srž analognog zvuka i svaki track koji je objavio na etiketi je poslastica u stilu Leftfield house-a.

“Tit Zero Recordings” je pripremio još jedno digitalno izdanje do kraja ove godine, a u veljači 2018-te možete očekivati i izdanje na ploči (vinylu) sa Dejanovim trackom i jako zanimljivim remixevima. Stay tuned and don't miss this one.

Izdanje TIT06 je dostupno na Beatportu
 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2