Skip to main content
  • 26.04.2017.

Stacey Pullen u Splitu!

Trublje trube, kablovi se spajaju, tenisice lašte, tetive istežu i kameleoni uštimavaju posljednje raznobojne stanice za noćne mimikrije zadnjeg ovosezonskog E!Nights-a!


E!lektrični, E!klektični, E!ntuzijastični, E!lektronički E!Nihgts za petak, 5. svibnja, poteže, ni više ni manje, baš do pločnika Detroita i legende Stacey Pullena koja je sebe ugradila u posljednja dva desetljeća njihanja kolijevke techna na mračnim floorovima s krive strane ponoći. S prave strane strasti, znanja, kreativne ekspresije, i magičnog slaganja jednostavnog beata u hipnoze čekića, nakovnja i stremena, odrastao pod mentorstvom Derricka Maya, Juana Atkinsa i Kevina Saundersona,  Stacey Pullen penje se na čelo povorke drugog tsunami techno vala s panorame industrijskog grada sjedeći s desna Carlu Craigu, Jeffu Millsu i Octave One i kao svoju esencijalnu odrednicu uzima inovaciju. Rane devedesete posljedično ga vode u ring velikih i postaje punokrvni igrač Transmat / Metroplex / KMS teama, dok 1998. donosi golemi proboj izdanjem na Virgin Recordsu i iste godine rađa se i vlastiti mu BlackFlag label, reanimiran 2010.

Ure kucaju svoje godine, a gospodin Pullen, jednakim entuzijazmom niže uspjehe, remixeve, pali kotlove Boiler Rooma i uredno se smješta na lineupe klupskih punktova. Ljetna priča za centralni aranžman nosi Ibizu i Music On partyje Marca Carole u Amnesiji, a kao dragog gosta zove ga i Lucianova Cadeza, dok izdanja ispadaju s Blackflaga i Saved Recordsa, i nastaje i remix kompilacija za Renaissance duo. Kozmopolit nastrojen učenju iz prve ruke o bilo kojem mjestu i kulturi unutar kojih se zatekne je u digitalno doba,  sjajna je stvar za biti, a kao nagrada dolazi svjetsko priznanje vještine.

FB EVENT: E! nights presents Stacey Pullen, MJ Suddani, AM:PM

Gospodinu Pullenu podršku daju MJ Suddani, DJ Jaky i AM:PM, a ti se među zidove prilagodljivog splitskog gmaza parkiraš oko 23 sata pa tko preživi noć detroitskog techna pričat će. Bile vam sve najbolje noći u životu plesne i s onima koje volite! E!njoy!

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk