Skip to main content
  • 29.07.2016.

Steve Aoki snima dokumentarac, no ne biste očekivali nešto ovakvo!

Najpoznatiji slastičar EDM-a, tortobacač par exellance, dugokosi predsjednik festivalskih pozornica, uskoro objavljuje dokumentarac o svom životu.

 
Na zahtjev Netflixa nastaje dokumentarni film naziva sukladnog maksimi svakog opsesivnog radoholičara u kojoj god domeni da se zatekao –"I'll Sleep When I'm Dead". U maniri velikih zvijezda i njihovih gorostasnih egoizama očekivali biste nekih sat i pol priče o tome koliko su sjajni, puhanja u vlastiti rog ispresjecanih naravno snimkama golemih nastupa i publike u ekstazi –  svojevrsni dugometražni promo, zar ne?

 
No ovo je za gospodina Aokija poslužio samo kao uvod da bi zatim regresivno krenuo unazad na pričanje priče koju zaista želi ispričati – odnos s ocem, Rocky Aokijem. Rocky je bio izuzetno uspješan hrvač koji je kasnije osnovao uspješan lanac od 14 restorana. Stipendija hrvanja omogućila mu je da emigrira u SAD i nakon studija s ušteđevinom otvara Benihana restoran i postaje utjecajna figura u sportu i poslovanju. Kao jedan od sedmero djece Aoki je odlučio ispričati priču kao posvetu očevu životu i ujedno prikazati utjecaj koji takva snažna ličnost, koja je je jednom čak odlučila tužiti četvero svoje djece, i koji je tvrdio da posao ide prije obitelji i zdravlja, ima na osobu i odrastanje.
 
U dokumentarcu će se naći i isječci intervjua s Diplom i Devon Aoki, Steveovom polusestrom. Pa baci oko na trailer, a puni dokumentarac zapiši na kalendare za 19. kolovoza.
{youtube}WYrittJaatM{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk