Skip to main content
  • Ovum Recordings
  • 12.11.2010.

Steve Bug se vraća na Ovum

Steve Bug izdaje novi EP za Ovum Recordings nakon punih šest godina.

Naslovna foto

Ovum Recordings

Ne toliko davno pisali smo o zadnjoj "Green & Blue" kompilaciji sa Cocoona , koju potpisuju je Steve Bug i Chris Tietjen. Ovoga puta nam stiže vijest da se nakon dugih šest godina Steve Bug vraća na Ovum   s novim izdanjem. Label koji je inače u vlasništvu Josh Winka slavi petnaest godina postojanja, te nam donosi još jedan uzbudljivi EP simboličnog naziva "As It Was" .

Steve Bug je igrao veliku ulogu na klubskoj sceni, bilo kao promotor, producent, dj ili vlasnik labela. Najviše ga se sjećamo po deep izdanjima na Pokerflatu . Novo izdanje prati uobičajeni stil, a ekskluzivno ga možete kupiti samo na Beatportu. Veliku pozornost ovom izdanju daju Ben Watt, Hot Chip, Jimpster, Josh Wink, Laurent Garnier, James Zabiela, Manuel Tur i mnogi drugi.

Još jedan sočan detalj je objavljen u vezi Bug-ovog labela Dessous . Za jubilarno stoto izdanje ide ploča od Vicenza i Ian Pooleya u prosincu. Kroz mnoge godine rada ekipa sa Dessous labela nam je donijela brojna kvalitetna izdanja od Kevin Yosta, John Dahlbacka, Solomuna, Manuela Tura, do Burnskog i Rippetona. Čestitamo svima zaslužnima i želimo još dobrih izdanja u narednim godinama, u što naravno ne sumnjamo.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2