Skip to main content
  • 8.01.2013.

Stiže Armand Van Helden!

Njujorški DJ, producent i remikser jedan je od svjetskih Top 10 DJ ikona, čiji glazbeni materijali i remiksevi redovito osvajaju plesne podije kugle zemaljske, prema neslužbenim informacijama dolazi u Zagreb, (petak) 1. veljače.

Piše: 


Armand Van Helden nastupa na Zagrebačkom Velesajmu a za warm-up zaduženi su Kosta Radman, Martyn Negro, Aldo Morro i Basta. Ulaznice biste trebali uskoro pronaći u Profil Megastoreu po cijeni od 150 kn.
{youtube}atYZVGL2iCQ{/youtube}

DJingom se počeo baviti već sa 15 godina, a prve tulume organizirao je u bostonskim klubovima, gdje je imao rezidentski program u kultnom klubu The Loft. Sa albuma prvijenca 'Old School Junkies' skinuti su i singlovi 'Cha Cha', te 'The Funk Phenomena' koji su također zasjeli među Top 10 dance hitova. Svjetsku glazbenu scenu zadužio je sa nizom hitova, koji su u Velikoj Britaniji redovito bili među Top 40 hitova, a neki od njih su se našli i u samom vrhu, na broju jedan.

Među takve spadaju bombastičan singl 'U Don't Know Me'; 'Koochy' – pjesma objavljena na njegovom albumu 'Killing Puritans' iz 2000.; 'My My My' – hit singl 2005. godine, objavljen na albumu 'Nympho', kao i niz drugih singlova i hitova, koji se neopisivom lakoćom ljepe za plesne podije svjetskih klubova. 2007.g. je obilježio album Ghettoblaster i hitovi NYC beat te I Want Your Soul. Zapravo svake godine do dana današnjega AVH je imao uvijek briljantne trenutke, pjesme koje istovremeno osvajaju publiku i kritiku.
{youtube}T6_vIZHMAAQ{/youtube}

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.