Skip to main content
  • boiler room
  • 7.05.2013.

Stiže nam Boiler Room!

Do sad smo svi  samo zavidno jamrali gledajući  live prijenose, ali sada možemo biti i dio underground stream emisije Boiler Room jer upravo ta emisija stiže u Hrvatsku!

Naslovna foto

boiler room

Za sad znamo tek šture informacije – znamo da se održava u štinjanskoj tvrđavi Punta Christo i to u vrijeme trajanja festivala. Upasti će biti malo teže jer Boiler Room funkcionira po principu pozivnica te trebate nekog poznavati,  ali oni dovitljiviji će i tome doskočiti jer ipak je to kultni Boiler Room.
 
Ovim partnerstvom Dimensions festivala i Boiler Rooma, Hrvatska se ubacila u društvo partijanerskih meka kao što su Berlin, London, Los Angeles ili pak New York pa bilo to makar i samo za ljetnih, točnije festivalskih  mjeseci.

{youtube}p7hkdr6Umgw{/youtube}

Sam koncept Boiler Rooma proizašao je iz glava Blaisea Bellvillea i Thristiana Richardsa, a sve je započelo kao ležerno streamanje iz ureda  2010. godine da bi samo tri godine kasnije bio daleko najgledaniji live podcast na svijetu.  Pred kamerama Boiler Rooma prodefilirali su do sada Ben Klock, Tiga, SBTRKT, Nina Kraviz, Sven Vath, Delta Funktionen, Blawan, Surgeon, Cosmin TRG, Steffi,  Marcel Dettmann, Redshape, Scuba i pregršt drugih jer nastup u Boiler Roomu se  ne odbija već se, upravo suprotno, priželjkuje.  
{youtube}E5jDJChy5iw{/youtube}

S nestrpljenjem iščekujemo taj dan, a iskreno se nadamo da će tamo zasvirati Dopplereffekt ili Model 500, ali poznavajući žanrovsku neograničenost ekipe Boiler Rooma, ne preostaje nam ništa drugo doli maštanja tko bi li to ipak mogao biti.
 

bolier room dimensions
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2