Skip to main content
  • die antwoord
  • 6.04.2016.

Stiže provokativna rap rave senzacija Die Antwoord

Južnoafrička rap rave senzacija Die Antwoord dolazi u paviljon 9 Zagrebačkog Velesajama u ponedjeljak 13. lipnja.

Piše: 

Naslovna foto

die antwoord


Ovaj fantastičan trojac uzdrmao je glazbenu scenu sa svojom provokativnim glazbom i pojavom koje prate viralni spotovi i adrenalinski nastupi. Zagreb i Hrvatska dugo su čekali na njihov premijerni dolazak koji će se konačno dogoditi u sklopu aktualne turneje i bit će jedini u našoj regiji.

Die Antwoord su osnovani u Cape Townu 2008. godine, a predvode ga reperi Ninja i Yo-Landi Visser te DJ Hi-Tek. Prvi album "$O$" objavili su besplatno online, spot za pjesmu "Enter the Ninja" proširio se internetom uz milijunske TouYube preglede i osigurao im je međunarodnu pozornost, a trend probijanja interneta nastavio se s kontroverznim singlom “Evil Boy”.
{youtube}cegdR0GiJl4{/youtube}

Njihova glazbena mješavina hip-hopa, rapa, rocka i ravea donosi priču s ruba urbanog društva i siromašnih ulica južnoafričkog Cape Towna te kroz pokret “zef” portretiraju underground glazbeno i vizualno. Dio je to alternativne kulture koju oživljavaju u svojim spotovima i glazbi, a specifičan izgled Ninje u potpunosti prekrivenog nasumičnim tetovažama ili Yo-Landi Visser koja ima glas djevojčice doprinose prepoznatljivosti benda.
{youtube}uMK0prafzw0{/youtube}

Prodaja ulaznica kreće od petka 8. travnja. Prva cijena od 150 kn na snazi će biti do 30. travnja. Od 1. svibnja cijena se diže na 170 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 200 kn.

Službena prodajna mjesta:
•    Dirty old shop, Tratinska 18
•    Rockmark, Berislavićeva 13
•    Aquarius CD Shop, Varšavska 13
•    Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
•    Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
•    Online na www.eventim.hr

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2