Skip to main content
  • 23.04.2007.

Što je novoga na trance sceni u Srbiji?

Skoro desetljeće egzistencije na srpskoj trance sceni, trance organizacija Emulator iz Beograda u posljednjih dvije godine s vremena na vrijeme predstavi se publici u velikom sjaju. Gostujuci artisti pod njihovim "hostingom" su melem za dusu svih onih koji su svoju najvazniju dobu odrastanja predali tranceu.

Piše: 

Oldschool velikani koji kako nekada tako i sad osvajaju dancefloorove sirom planeta, imaju priliku ponudenu od strane Emulatora da predstave svoje nove release trance naciji sa balkanskih prostora koja se zna u pozamasnom broju okupiti u nekim od beogradskih dobro poznatih hala i klubova. Nakon projekata Astral Projection i Shakta, pocetkom petog mjeseca, preciznije 04.05. tekuce godine, ekipa EMulatora sprema nam gostovanje jednog od medu prvima u proizvodnji kristalno kiselih esensija, glavom i bradom Bill Halsey aka Cosmosis (www.cosmosis.co.uk) iz Londona, UK.

Naravno od ranije poznat starijoj trance ekipi po hitovima kao sto su "San Yacid" ili "Deus" a danas sa novijim ruhom koje uopce ne odudara po idejama i kvalitetu sprema se da balkanskom narodu predstavi svoj novi release. Inace trebamo napomenuti da je Bill Halsey takodje poznat i pod projektom Mumbo Jumbo. Detaljnije o spomenutom artist mozete pogledati na njegovom oficialnom https://www.myspace.com/cosmosis1 account-u! Sa neizmjernom zeljom iscekujem cuti njegov live ali ne bih izostavila ni izuzetno jaku podrsku DJ team-a Emulator-a koji sacinjavaju: Pinga, Headphones, Needle & Talisman koji su se u vise navrata predstavljali publici sa kompletnog balkana. O njihovim projektima, DJ setovima, izdanjima i live actovima mozete proveriti na i jednom od labelova di su najvise zastupljeni a to je PSYGARDEN label (https://psygarden-label.net/) i vrlo uskoro na oficijalnom sajtu organizacije EMULATOR!!! Ukoliko se odlucite na odlazak na ovaj event sva obavjestenja mozete dobiti na sljedecim portalima:

www.psygarden.org
www.soundmute.org/forum
www.psyserbia.com/forum

Lara
www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2