Skip to main content
  • 5.11.2011.

Što je radio, gdje svira – DJ Moffous

Riječki DJ Moffous sa trenutnom španjolskom adresom ovo ljeto je odradio kao rezident DJ Es Paradis Club-a i We Love Brasil partya na Ibizi sa 22 datuma uključujući svirke u svjetski poznatom Savannah Baru koji je smješten do Caffe Del Mara te Keeper Cluba u Marini Botafuoc.

Piše: 

Naslovna foto

Moffous


Uz vrlo gust raspored uspio je napraviti čak 2 Rmx-a sa poznatim Jorge Jaramillom iz Who Da Funka, jedan rmx sa poznatom vokalisticom Andrea Love koja je svjetsku slavu stekla nakon poznatog tracka Praise Cats feat. Andrea Love – Shined On Me.
{youtube}BuHzxk9RysA{/youtube}

Track se zove I'll Be Just Fine i možete ga poslušati i kupiti ovdje. Drugi Rmx uključuje rad sa vokalisticom Lindsay Kay iz New Yorka na pjesmi Beautifull Day koju također možete čuti i kupiti ovdje.
Something Special Sexy Wonderful by djmoffous

Slijedeće svirke  uključuju datume u Dubaiju gdje je potpisao za Eva Genin Events & Managements , Brazilu , Americi te Europi. Za balkan i booking dj Moffousa možete kontaktirati https://www.ed-booking.com/ koji je preuzeo booking za Balkan.
{youtube}4qM30S9THsE{/youtube}

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk