Skip to main content
  • alt
  • 28.01.2014.

Što je sljedeća velika stvar?

Pod sloganom “The Next Big Thing” Bugovci će prvi put pred publikom, sa svojim gostima, raspravljati o budućnosti Interneta, pametnih telefona, korisničkih sučelja i naše svekolike digitalne budućnosti.

 
Najtiražniji hrvatski tech časopis Bug priprema, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, prvi, kako su ga nazvali , “primjerak Buga uživo”, odnosno Bug Future Show 2014 koji će se održati 30. siječnja 2014., u Kinu Europa u Zagrebu. Bit će to prvi u nas održan cjelodnevni tehnološki show, koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji se istovremeno održava u istom prostoru. Bugovci planiraju cijelu priču demonstrirati kroz niz predavanja, panel diskusija i projekcija u kinu Europa, pa vjeruju da će publika tamo uživati u najboljem “infotainmentu” s tehnološkim temama. 
 
Središnja tema showa je The Next Big Thing, što će ujedno biti i tema broja u Bugu, koji će taj dan izaći iz tiska. Ta će se tema provlačiti kroz rasprave i predavanja, a svi će sudionici dati svoju viziju što je “sljedeća velika stvar” u tehnologjii, odnosno koji su najnoviji tehnološki trendovi, što tek dolazi, kako će izgledati digitalno društvo u bliskoj budućnosti… Bug Future Show 2014 imat će i drugačiju publiku, nju, naime, neće činiti sudionici koji plaćaju kotizaciju kao na konferencijama, već Bugovi čitatelji, opinion makeri, pripadnici ICT zajednice, early adopteri… Ulaz će biti besplatan, ali uz pozivnicu. 
 
“Zajedno sa svojim prijateljima, partnerima i sponzorima pripremamo za posjetitelje nezaboravnu prezentaciju tehnologija budućnosti u ležernoj i posve neformalnoj atmosferi. Veseli me što sam sukreator showa koji će nakon dugo godina ponovno na jednom mjestu okupiti čitavu hrvatsku ICT zajednicu i što će naši čitatelji postati dio te zajednice”, naglasio je Dragan Petric, izvršni urednik Buga.  Cijeli program Bug Future Showa potražite na bfs.bug.hr.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk