Skip to main content
  • delsin
  • 7.06.2013.

Stoto Delsinovo izdanje

Nizozemski label Delsin proslavit će stoto izdanje izdavanjem čak pet EP-ja i jedne kompilacije.

Naslovna foto

delsin
 
Strogo govoreći, Delsin je već nadmašio brojku od sto izdanja ukoliko brojimo njihova reizdanja i izdanja unutar sekcije posvećene house izdanjima.  Ipak, odlučili su se na izdavanje pet 12-inčnih vinila koji svaki izlaze zasebno, ali i u zajedničkome boxsetu dok će se izdati i CD izdanje sa svih 15 traka.

{youtube}0_Puuza5BBI{/youtube}

 
"Ovom smo se kompilacijom htjeli vratiti samoj srži Delsina i pokazati  sirovi techno s dušom iz selekcije naših ključnih umjetnika koji najbolje predstavljaju naš label“, otkrio je vlasnik labela Marsel van der Wielen.  "Sve trake osobni su doprinosi s prepoznatjivim Delsinovim ugođajem i kompilacija će odlično dočarati naš dosadašnji rad."

{youtube}tRk52A805RI{/youtube}

Prvi EP,  100DSR/VAR1, izlazi 24. lipnja i donosi trake trojice producenata – Claro Intelecto, Gerry Read i Unbroken Dub.  Na sljedećim izdanjima naći će se trake koje potpisuju Delta Funktionen, Redshape, Conforce, Sawlin, John Beltran i niz drugih uzdanika labela. Kako zvuči prvi EP, provjerite ovdje.
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2