Skip to main content
  • stop
  • 23.08.2012.

Suša uništila nasade marihuane

Jasno nam je da je suša napravila veliku štetu nasadima kukuruza u Slavoniji, ali da je naštetila ilegalnim nasadima marihuane o tome Vlada sigurno ne misli.

Naslovna foto

stop

Kad smo jutros pročitali ovaj članak i dobro se nasmijali nismo odoljeli da ga ne podjelimo s vama. Udruga uzgajivača Indijske konoplje UUIK uputila je oštru prosvjednu notu kabinetu Zorana Milanovića, jer nije posjetio sušom opustošene ilegalne nasade marihuane u Vukovarsko-srijemskoj županiji, pa kažu:

Sramotno je da u jednoj modernoj turističkoj zemlji Vlada zatvara oči pred problemom osušene marihuane. Razumijemo Vladu kada nam odbija isplatiti poticaje zbog recesije, ali ako nam ne pomogne sanirati štetu od suše na plantažama, bojim se da će sama sebi zariti nož u leđa. Očekuje nas duga i depresivna jesen, a ukoliko ne bude dovoljno trave ljudi će postati živčani, nervozni i možda odluče krenuti u revoluciju“ – rekao je Mario Jurak, predsjednik UUIK, te dodaje:

"Jasno nam je da Zoran Milanović nema sluha za seljake i njihove kukuruze, ipak je on gradsko dijete i nikad u životu nije vidio kukuruz, ali gospodo draga, ovdje se radi o marihuani! Koliko je ona važna za razvoj adolescenata možda najbolje zna upravo gospodin Milanović, koji vjerojatno nikada ne bi niti postao premijer da ju nije i sam konzumirao" – poručio je Jurak.

Ovaj humoristični članak pročitajte u cijelosti ovdje.

Izvor: News-bar.hr

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk