Skip to main content
  • Strictly Rhytm
  • 21.05.2010.

Svatko svojim putem – Strictly i Defected

Nakon što su se vratili na tržište prije 3 godine potpomognuti izdavačkom kućom Defected, američka house etiketa Strictly Rhythm odlučila je ponovno krenuti svojim putem.

Piše: 

Naslovna foto

Strictly Rhytm

Od svog početka Strictly je bio nezamjeniv izdavač mnogih legendarnih house singlova. Prije propasti izazvane padom prodaje vinlya spasio ih je Defected i otkupio te zamrznuo status. 3 godine nakon pokretanja etiketa se etablirala i ponovno može nesmetano i samostalno raditi na tržištu CD i digitalne tehnologije.

Oboje direktora obratili su se javnosti s riječima hvale. Osnivač Strictlya, Mark Finkelstein zahvaljuje Simon Dunmoru na pomoći i najavljuje suradnju s Defectedom i nakon razdvajanja. Simon pak srdačno govori o Strictlyu kao etiketi koja je posljednjih 20 godina učinila mnogo za house te se raduje nastavku suradnje dvije odvojene izdavačke kuće.

Prvi solo single Strictly Rhythma očekuje se u srpnju.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2