Skip to main content
  • The Music Licencing Directory
  • 6.12.2012.

Sve o licenciranju vaše muzike!

U digitalnom dobu, kad je raditi muziku relativno lako, a doći do mjuze još lakše, teško je doći do novca od tantjema koji vam zasluženo pripada, a s čim muku muči gotovo cijela glazbena branša. Sada je to postalo ponešto lakše…

Piše: 

Naslovna foto

The Music Licencing Directory

Otvoren je internetski sajt – The Music Licensing Directory – na kojem možete naučiti sve što vas interesira oko licenciranja vaše mjuze, kao i svi ostali glazbenici, tekstopisci, skladatelji, producenti i ljudi iz industrije, i tako priključiti globalnoj multimilijarderskoj industriji glazbe.

The Music Licensing Directory je online alat za umjetnike, bendove, producente, labelove, i ljude iz branše, koji im olakšava i pojednostavljuje sam proces licenciranja, i omogućava umjetniku da se za njega čuje na globalnoj razini. Na sajtu možete pronaći preko 400 kompanija koje se bave licenciranjem glazbe za filmove, TV, reklame i video igre, kao i one za nove medije.

alt

Sajt su osnovala braća Winston i Adrian Giles, inače različitih profesionalnih pozadina, te spojili svoje znanje u ovaj online priručnik. S obzirom da je vodio i vlastitu etiketu, samo Winston zastupa 500 izvođača, i zna o čemu priča.

Pretplatite se i krenite u vlastito licenciranje i plasiranje glazbe na svjetsku razinu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2