Skip to main content
  • 10.02.2016.

Sve što niste znali o Jay Lumenu

Drugi po redu WMC Zagreb će ugostiti trenutno jednog od najaktualnijih underground DJa današnjice.

Piše: 


Jay Lumen je posljednjih 5-6 godina postao vrlo traženo ime na sceni. Izdanja mu možete čuti na uglednim etiketama poput Beyerovog Drumcodea, Fanciullievog Saveda, te OFF Recordings, 100% Pure, Octopus Records, Lucianove Cadenze. Njegove trake su uvijek u vrhu Beatportovih ljestvica, a svojim tech-house i techno – minimal setovima rasprodaje svaku lokaciju na kojoj se pojavi.
{youtube}EJVOy_J7YkM{/youtube}

Prošlogodišnjom titulom za Beatport techno traku br. 1 sebe dovodi u centar pažnje kompletne underground scene. Nije tajna da su sve njegove trake koje su izlazile na raznim labelima bile najslušanije i najprodavanije u tekućim godinama. Zvuk mu je prepoznatljiv i svu svoju ljubav prema muzici dijeli kroz trake sa ljudima na plesnom podiju.
{youtube}EvPY07hqUp8{/youtube}

Hypo Centar će sigurno biti rasprodan s obzirom na interes za ovaj party. Da bi event također bio prepoznatljiv organizatori su unajmili, ni manje ni više, nego tvrtku koja radi kompletnu produkciju main stagea Ultra Europe festivala, tako da sve ceste 20.02. vode u Hypo Centar.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2