Skip to main content
  • alt
  • 18.06.2014.

Svečano otvorenje Papayine pozornice

 Najpoznatiji hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda, ali i programa s kojim postaje prepoznatljiv u čitavom svijetu. 

 
Papayina pozornica ovog će ljeta okupirati svijet društvenih mreža te postati ljetna razglednica i landmark modernog hrvatskog turizma. Na višemilijunskoj vrijednoj pozornici radilo je desetak arhitekata i dizajnera, a pozornica je svojevrsni spomenik DJ kulturi, pop kulturi novijeg doba. Nakon više od godinu dana od ideje do realizacije samog projekta, pozornica će svoje premijerno otvorenje uz spektakularni vatromet imati u vikendu 20. i 21. lipnja. U vikendu otvorenja klub Papaya će u punom pogonu demonstrirati monstruoznu snagu nove pozornice uz specijalne svjetlosne efekte i vatromet, usmjerenog i potpuno kontroliranog zvuka ali i bogatstvo led zidova, CO2 topova te preko 300 rasvjetnih tijela koji će svakog posjetitelja ostaviti bez daha. 
{youtube}DI9tWBqsY00{/youtube}
 
U  nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojim ekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima vijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju. Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Pioniri festivalskog  turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijune kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade. Tako danas na plaži Zrće imamo preko dvadeset internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i drugi.
 
alt
 
Spektakularno otvorenje sezone 2014 najavljeno je za vikend 20. i 21. lipnja uz Freemasonse koji će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyju koji je zakazan za subotu, 21. lipnja, s početkom u 16 sati. Više informacija o cjelokupnom ljetnom sadržaju, gostovanjima i festivalima kluba Papaya  pronađite na službenoj stranici kluba.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2