Skip to main content
  • 2.11.2022.

Švedski DJ bosanskih korijena semplirao Dubiozu Kolektiv

Kontroverzni DJ balkanskih korijena redovito promovira svoj rodni kraj

Piše: 

Emir Kobilić poznatiji kao Salvatore Ganacci objavio je novi singl “Take Me To America” koji će se naći na njegovom nadolazećem albumu “Culturally Appropriate”.

Salvatore Ganacci inspiraciju za traku “Take Me To America” pronašao je u hitu Dubioze KolektivU.S.A.” od kojeg je semplirao vokal Adisa Zvekića. Spot pjesme prati morbidnu nadrealnu priču imigranta rođenog u Bosni i Hercegovini koji se preselio u Sjedinjene Američke Države. Kroz 4 minute i 17 sekundi spota uz prepoznatljive kadrove Amerike, imamo priliku vidjeti legendarnu Golf dvojku” parkiranu ispred tipične bosanske kuće te Lepu Brenu na televiziji.

Take Me To America” drugi je singl s nadolazećeg albuma “Culturally Appropriate” švedskog DJ-a i producenta koji izlazi 25. studenog. Album je najavljen s “Let You Do This” koju je Salvatore Ganacci napravio sa Sebastianom Ingrossom i Steve Angellom iz Swedish House Mafie.

 

Švedski DJ bosanskih korijena svoju popularnost stekao je kontroverznim setovima na mainstageu Tomorrowlanda 2018. i 2019. te spotom za single “Horse”. U svojim setovima Salvatore Ganacci uvijek nađe mjesta za zvuk balkanskog kraja.

 

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2