Skip to main content
  • 10.02.2009.

Sven Väth i Cocoon club na Beck’sperience 2009

Cocoon club i njihov lider Sven Väth nastupit će na ovogodišnjem proljetnom BECK’SPERIENCE -u, koji će se održati u subotu, 14. ožujka, sa početkom u 22h, u beogradskom Expo Centru. Nastupajući širom svijeta, Sven Väth neprestano inspirira svoje fanove za osmišljavanje novih nadimaka: „kum tehna“, „jedina njemačka pop zvijezda“, „najuspješniji DJ na svijetu“.

Piše: 

Potpuno nepredvidiv i otvoren za različite stilove, sa clubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenciju na Ibizi, uspjeva uhvatiti senzibilitet kraja vijeka i početka novog milenija. U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz , Pig&Dan Djs, kao i Dream & Dare dancers. Cocoon formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo rođenje, iznenađenje, duh zajednice.“ I djeluje!

Serijal BECK’SPERIENCE je tijekom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih šest događaja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umjetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i uređenju interijera što je uvijek rezultiralo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz svijeta elektronske i klupske muzike u Expo centru, Beogradskoj areni, Beogradskom sajmu i Ušću, kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego,  Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone.

Otvorimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu!

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2