Skip to main content
  • barbarellas 2013
  • 23.07.2013.

Svi putevi vode u Barbarellas

U klubu Barbarellas, nekad Poratu, u Pirovcu smjestio se pregršt festivala, a mi vam donosimo pregled onih koji su još preostali do kraja sezone.

Naslovna foto

barbarellas 2013
 
Prvi, SunceBeat Festival, počinje već sutra, 24. srpnja, te će potrajati do 30. srpnja, a na njemu će nastupiti neka uistinu legendarna imena house scene. Tako ćete u Pirovcu moći uživati u zvukovima  velikana poput Moodymana, Derricka Cartera, Gilesa Petersona, Marka Farine, Osunladea, Kerrija Chandlera, Kennyja Dopea (a.k.a. Masters at Work), Francka Rogera, Jimpstera, Atjazza, Motor City Drum Enseblea, Karizme, Vakule i brojnih drugih, Potpun line up provjerite ovdje.
{youtube}1F0O9g2bJxI{/youtube}
 
S tek danom predaha, Barbarellas će od 1. do 4. kolovoza ugostiti Stop Making Festival koji ima najveći broj izvođača dosada. U Barbarellas festivalska zbivanja počinju u ponoć te traju do šest ujutro s time da u četvrtak festival otvaraju Love Fever, Session Victim i San Soda. Petak donosi FACT sa Steveom Bugom, T. Williamsom i Bradenom, subota je dan ili bolje rečeno noć kada sviraju Orlando Boom, Lindstrom i Kiwi dok se nedjelja zatvara nastupom Warma i Ame & Dixona. Sve ostalo što vas zanima, potražite ovdje.
{youtube}pMSKnCbUqBs{/youtube}
 
Ljubitelji nešto žešćeg zvuka doći će na svoje upute li se na premijerno izdanje festivala Into The Wild. Festival počinje u petak 9. kolovoza, i potrajat će do nedjelje, 11. kolovoza, a headlineri su detroitska legenda Derrick May, Valentino Kanzyani, Petar Dundov,  Cirillo, Gaudi, Zero i Mary. Ostale informacije potražite ovdje.
 
{youtube}OiyaWvaby2Y{/youtube}
 
Uzmemo li u obzir i sve dosad održane festivale, možemo reći kako ovog ljeta svi putevi vode u Barbarellas.
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2