Skip to main content
  • 6.11.2008.

Svjetlosni spektakl na nebu iznad Zagreba kao najava Sajma glazbe i multimedije

U četvrtak, 6. studenog s početkom u 17.00 sati sa Zagrebačkog  velesajma prema Sljemenu bit će emitirana atraktivna laserska zraka koja će svojim specijalnim svjetlosnim efektom na spektakularan način najaviti Sajam glazbe i multimedije koji se održava od 12. do 16. studenog u Zagrebu. Budući da zraka može dostići duljinu do 20 kilometara bit će vidljiva iz svih krajeva grada i to  pet dana prije početka te tijekom trajanja Sajma, od  17.00 do 24.00 sata.

Piše: 

S tim u vezi, Sajam glazbe i multimedije organizira i posebno takmičenje za ljubitelje fotografiranja. Najbolje fotografije koje će ovjekovječiti ovaj laserski svjetlosni spektakl, ući će u uži izbor i njihovi će autori biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Svjetleća zelena zraka ujedno je i najava bogate ponude proizvoda, usluga i novih trendova na području glazbe i multimedije te atraktivnog programa brojnih zabavnih i edukativnih sadržaja. Posebno zanimljivi bit će: Prolight Laser Show, Fenix Gaming Arena, Dj arena-show program dj-a i plesnih skupina, edukativne radionice, noviteti SMD led rasvjetne tehnologije, natjecanja u fotografiji, natjecanje u plesu Zagreb open 2008., nastup domaćih i inozemnih glazbenika, Rexona multimedijalni corner, svakodnevni laser show s najnovijim atrakcijama laserske tehnologije, burza konzumne elektronike i informatičke opreme.

Očekuje se da će ovogodišnji posjet Sajma glazbe i multimedije koji se održava istovremeno s međunarodnim sajmom knjiga INTERLIBER nadmašiti broj prošlogodišnjih posjetitelja kojih je bilo više od 100.000.

Ulaz u obje sajamske priredbe je besplatan.

{snippet 1}

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.