Skip to main content
  • 24.02.2016.

Svjetska Prototypes turneja Hawtinove Play differently miksete

„Cilj je projekta stvoriti proizvode koji će povećati individualnost korisnika i proširiti kreativnost današnje generacije elektroničkih glazbenika, producenata i DJ-a.“-riječi su kojima je Hawtin najavio rađanje novog projekta.

 
NAMM konferencija u kalifornijskom Anaheimu postala je tako platforma na kojoj je ovaj tech-geek najavio polijetanje projekta PLAYdifferently s lansirne rampe ideje koja se rodila u kolaboraciji s engleskom tvrtkom Allen & Heath, podružnicom Audiotonixa.
 
Novi hardware kreće na veliku internacionalnu turneju sasvim prikladno nazvanu Prototypes, a na golemom pohodu svjetskim klubovima za pultom mu se pridružuju Carlo Ruetz, Chris Liebing, Cinthie, Diego Krause, DJ Tennis, Dubfire, Ean Golden, Fabio Florido, Francois K, Hito, Joris Voorn, Joseph Capriati, Loco Dice, Maceo Plex, Matrixxman, Matt Karmil, Mike Servito, Nastia, Paco Osuna, Roi Perez, The Martinez Brothers, tINI, Whyt Noyz i još mnogi drugi. 

 
Turneja će započeti u SAD-u uključujući Spybar i Output da bi se zatim preselila na europske podije, pa će uz Richiea plesati Paris, Frankfurt, Firenca, London, Berlin i Amsterdam u klubovima kao što su Fabric, Robert  Johnson, Watergate, Tenax, a vlak beata i mašinerije staje i na vodećim konferencijama kao što su Musikmesse, SXSW i Miami Music Week. SXSW će ujedno biti i lokacija na kojoj će Hawtin popričati s ekipom Resident Advisora i baciti više informacija o samoj inovativnoj mikseti, a uhvatit ćemo ih i na Movementu u Detoritu kao i na amsterdamskom Awakeningsu.
 
Službene gdje i kada turneje uhvatite ispod, a za više detalja o lineupu i samoj mikseti koja je okosnica i središnja os turneje navratite ovdje.
 
14. ožujka – Sound, Los Angeles
15. ožujka – Resident Advisor at Kingdom, SXSW, Austin
16. ožujka- Panther Room, Output, New York
17. ožujka – Basement, Edition, Miami
18. ožujka – Spybar, Chicago
23. ožujka – Walrus, in-store performance, Paris
24. ožujka – Labyrinth, Frankfurt
25. ožujka – Tenax, Firenca
26. ožujka – Fabric, London
27. ožujka – Watergate, Berlin
07. travnja – Robert Johnson, Frankfurt
28.-30. svibnja – Movement, Detroit
28. lipnja – Awakenings, Amsterdam
 
sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk