Baner

Swedish House Mafia se ujedinjuje na Ultri?

Nedjelja, 25 Prosinac 2016

Swedish House Mafia doživjet će reunion u 2017. godini - potvrdilo je to Billboardu nekoliko izvora bliskih bivšim izvođačima nekad najjače i po mnogima najbolje EDM grupacije ikad.


Glasine je doduše (po tko zna koji put) Billboardu i putem Twittera demantirala Amy Thomson, bivša menadžerica Swedish House Mafie: "Nije planirano ponovno okupljanje SHM. Čak i da je, to bi bila velika tajna.". Mislimo da se upravo u ovoj rečenici krije odgovor na demantiranje glasina - posrijedi je velika stvar i kao takva treba biti tajna.


Ako je vjerovati izvorima, Swedish House Mafia nastupit će na Ultra Music Festivalu u Miamiju (gdje su Axwell & Ingrosso ionako već potvrđeni izvođači na lineupu) i to u ožujku iduće godine te bi uz to trebali odraditi nastupe u Los Angelesu i New Yorku.


Zanimljivo je kako je ovo već ​treći put ove godine da se nagađa o SHM reunionu te o njihovom pojavljivanju na Ultri u Miamiju, tako da smo poprilično sigurni da ima tu nečeg istinitog, ali ne preostaje nam ništa drugo nego čekati ožujak, prenosi Enter.

Swedish House Mafia se ujedinjuje na Ultri?