Skip to main content

Swedish House Mafia se ujedinjuje na Ultri?

Swedish House Mafia doživjet će reunion u 2017. godini – potvrdilo je to Billboardu nekoliko izvora bliskih bivšim izvođačima nekad najjače i po mnogima najbolje EDM grupacije ikad.

Piše: 


Glasine je doduše (po tko zna koji put) Billboardu i putem Twittera demantirala Amy Thomson, bivša menadžerica Swedish House Mafie: "Nije planirano ponovno okupljanje SHM. Čak i da je, to bi bila velika tajna.". Mislimo da se upravo u ovoj rečenici krije odgovor na demantiranje glasina – posrijedi je velika stvar i kao takva treba biti tajna.
{youtube}1y6smkh6c-0{/youtube}

Ako je vjerovati izvorima, Swedish House Mafia nastupit će na Ultra Music Festivalu u Miamiju (gdje su Axwell & Ingrosso ionako već potvrđeni izvođači na lineupu) i to u ožujku iduće godine te bi uz to trebali odraditi nastupe u Los Angelesu i New Yorku.
{youtube}nSDqlKEkx4g{/youtube}

Zanimljivo je kako je ovo već ​treći put ove godine da se nagađa o SHM reunionu te o njihovom pojavljivanju na Ultri u Miamiju, tako da smo poprilično sigurni da ima tu nečeg istinitog, ali ne preostaje nam ništa drugo nego čekati ožujak, prenosi Enter.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop