Skip to main content
  • 1.09.2009.

Symbiosis Digitalis 06 – Sunshine

Symbiosis Digitalis etiketa nastavlja da nas prijatno iznenađuje. Pred vama je šesto izdanje, a ovog puta riječ je o američkom producentu Armandu Cajide i njegovom EP-u nazvanom Sunshine.

Piše: 

"Sunshine" sadrži tri pjesme – istoimenu, po kojoj je izdanje dobilo ime, "People Have Fun" i Ajnspricov remiks naslovne numere.  

Armando Cajide je miljenik legendarnog Petea Tonga, što mnogo govori o njegovom talentu i kvalitetu. Ukoliko ne vjerujete – poslušajte Sunshine. Čućete numeru napravljenu tako da bude omiljena, jedinstvena, dovoljno nametljiva da vas trnci prođu od zadovoljstva svaki put kad je čujete i dovoljno suptilna da vam bude pozadina za neke sjajne momente.

People Have Fun je više groovie, a tech house usmjerenje i melodije kojima je protkana namijenjene su buđenju nešto skrivenijih emocija u pažljivom slušaocu. Idealna da početke i krajeve, aftere i dnevne evente.

Dodavši prilično snažan i prilično ličan pečat, Ajnspric (pokretač i vlasnik lejbla Symbiosis) učinio je da remiks prve trake, „Sunshine“, zvuči drugačije, mračnije, manje retro, a ipak, tako povezana s originalnom pjesmom da jasno možete da osjetite poklapanje senzibiliteta oba artista. Izdanje je od 28. avgusta dostupno u svim većim online prodavnicama, uključujući Beatport, iTunes, Audiojelly, Trackitdown, Armadadownloads, Juno… Uživajte!

{snippet 1}

Više informacija potražite na:

https://www.myspace.com/symbiosisdigitalis

https://www.myspace.com/armandoaustin

https://www.myspace.com/ajnspric

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop