Skip to main content
  • 1.07.2016.

Taboo Summer – mirisi ljeta u podzemlju

Znaš onaj osjećaj kada je ljeto već ovdje, kad ti užareni gradski asfalt pali kožu i uzima energiju kao da njemu pripada, a obećanja godišnjih ti se rugaju tamo negdje s horizonta još tjednima daleko.

 
Nije slučajno da se najdragocjenije stvari čuvaju duboko zakopane pod zemljom na optimalnoj temperaturi koja živi negdje tamo gdje se dodiruju membrane sjajnosti, mraka i spoznaje sebe samoga kroz pokret. Ti nisi ti koji jesi na neki nasumični utorak u uredu u žrvnju kapitalističkog hvatanja vlastitog repa, ne, ne, ne… Ti si onaj koji u neko opsukrno doba slobodan i nesputan, u mračnom kutku kafane, odjeven kako želi uhvati sličicu sebe u ogledalu kraj šanka, raščupan, orošene kože i s osmijehom kao kolateralnom posljedicom punine postojanja pod svojim uvjetima.
 
Pa baš tako punimo sve ispražnjeno i iscijeđeno iz tebe u, od bogova elektronike posvećenim, vikend noćima, duboko dolje u prostranoj podzemnoj kaskadi na tri razine koju nazivaš Taboo klub. Ne zanima nas perzistencija neizrečenog, nepodmazani kotačići guranja tema pod tepih i tabui koje se bojiš šapnuti na svjetlu dana… Ono što tražimo je da ih sve kažeš tijelom nasred podija.

 
Da bi strukturirali tvoju karnalnu ispovijed noćas, 1. srpnja, stižu Fuchkar i Matya koji neće stati do pred zoru, no onda uklizavaš u limb Taboo afterice koji se već upekao u neurone plesača s zagrebačkih ulica kao mjesto nan kojem vrijedi pozdraviti sunce, ulaziš u sigurnu luku zajedništva onih kojima se kući još ne ide i plešemo do 10 ujutro.
 
Subota, 2. srpnja čeka te uz dulanost od petka koja se vraća uz podršku SIN-a i baš onako kako je i namjenjeno u pročišćenjima također si slobodan podij učiniti svojom adresom do jutarnje desetke. Ostani do kraja i izroni iz podzemlja s promijenjenom percepcijom, lagan, čist i umorno sretan. Znaš proceduru… Ponesi sunčane.
 

U ovom novom reloadanju tabooljanja dodali smo i sufiks Summer, pa tako Taboo Summer i dalje cijeni odanost onih koji puštaju korijenje na njegovim floorovima. Vi ste njihovi i oni su vaši. Sklizni na post vikend najave, udari mu "Share" uz taganje Tabooa, RSVP-aj se kao "Going" i upadaš za cijenu osmijeha do 1 ujutro. Saberi svoje, uhvati ih lasom ideje i povuci u mrak i ritam. Pleši, voli, budi!  Novo ljeto, nove priče, nove avanture i novi snovi, sve na jednom mjestu!

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk