Skip to main content
  • 17.02.2016.

Taboo te vodi na putovanje, uživaj u vožnji!

Jesi li ikada osjetio potrebu da se spakiraš i napustiš svoje uvriježeno mjesto, lokaciju na koju te igra sudbine posadila? Od kuda ovaj poriv za dromomanijom i lutanjem?

 
Putovanja nas mijenjaju. Osoba koja se vraća nije ista osoba koja je pakirala kovčeg. Nova iskustva, ljubavi, razgovori i novootrkiveni prostori unutra čine te nečime što je više i bogatije. Stoga Taboo u novoj godini, u novom ruhu i s hrskavo svježim menađmentom, koji se ujutro moli bogovima elektroničke mašinerije, organizira baš jedno takvo za nemirna stopala na flooru prepunom elektronike. 
 
 
Stegni žnjirance, iščupaj crvene cipelice iz zakutka ormara, klikći petama koliko želiš, ali nismo više u Kanzasu Dorothy. Svako putovanje donosi nešto novo i neočekivano baš kao i svaki party koji plete tapiseriju novih ljudi, nove glazbe i novih sjećanja. Polazak na The Journey je u petak, 19. veljače, s Glavnog Kolodvora, a vlak udara na tračnice insomnije u ponoć i vozimo se do sitnih jutarnjih sati.
 
S kime putujemo? Vodiči koji pišu putopis tvoje subote su nova imena zagrebačke scene, svježa krv u venama beata koja se zaljubila u zvukove housea, tech housea i techna, pa s zastavicom ispred elektroničkog krda šeću Biro, Bionik i Fran dok na zadnjem sicu sve pod kontrolom u velikim rezidentskim šakama drži Full Ferry.

 
Na elektronički voz se "švercaš" free do 1, kondukteri će zažmiriti na oba oka dok kližeš sve dublje u grotlo, a nakon toga bacaš tridesetku.
 
No to nije sve. Ne, nećete dobiti set noževa za odrezak, već kroz prizmu novog statusa Tabooa kao dezigniranog najafter mjesta zagrebačkih pločnika u nedjelju ujedno možete uletjeti i na WMC Offcial after nakon što se poderu zvučnici u Hypo Centru.

 
Ako se još nisi počeo pakirati za putovanje, nije ni važno. Sve što trebaš, od avanture do hladnog pića, čeka negdje u mraku zagrebačkog podija. Idi pa vidi, čekamo vas dolje pod pultom! Enjoy!
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2