Skip to main content
  • 23.06.2021.

Tech-house Matta Sassarija uz Future Scope na Jarunu

Nakon prvog techno izdanja, Future Scope u subotu, 26. lipnja dovodi francuskog DJ-a i producenta, Matta Sassarija na zagrebački Jarun.

Piše: 


Drugo izdanje spremno je za ritam tech-housea Sassarija koji je već ranije gostovao u klubu Boogaloo. Sassari svoje ime na sceni predstavlja još od 18. godine, a tijekom tog razdoblja eksperimentirao je sve dok nije svoje srce predao tech-houseu.


Foto: JVB photography

Njegovo novo izdanje “Give It To Me” objavljeno je za Cr2 Records, a može se pohvaliti i radom na raznim izdavačkim kućama poput Octopus Recordsa, we(R)awa te Panterre Musique. Line up neće krasiti samo Sassari, već će svoju strast prema glazbi s nama podijeliti i velikan naših područja, Petar Dundov.

Za Petra Dundova, prethodnih godinu i pol bilo je ispunjeno kreativnošću pa su tako niknula mnoga izdanja, od kojih je jedno suradnja s Gregorom Treshorom te najsvježiji EP “Euklidia/Intiwatana”. Na line up se nastavlja, Mr. DJ Dario čiji prefiks sam govori o kakvom se DJ-uradi te o osnivaču Kraljevstva i Perfectiona.

Uz imena koja krase našu scenu dugi niz godina, party će se ispuniti i Shipeovim setom koji je ujedno i jedan od organizatora Future Scopea.

FB EVENT
Future Scope w. Matt Sassari @ Jarun Lake, 26/06/2021

ULAZNICE
Preprodaja na Entrio 100 kn. U tijeku je i akcija uzmi 6, plati samo 5 ulaznica!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2