Skip to main content
  • 9.01.2018.

Tech Roomovanje u petak kako priprema za Mark Reeve-a u subotu

Pune ruke posla ima klub Boogaloo koji sa svojim timom svakog vikenda dovodi respektabilna DJ imena sa globalne party scene. No prvo će vas zagrijati i rasplesati domaći mladi-stari aduti.

Piše: 

Dobro poznata škvadra pod okriljem Tech Room organizacije okupit će se u petak 12. siječnja u klubu Boogaloo i pokazati kako to rade domaći. Dva samoglasnika E-Base i After E sa druge strane dobit će pojačanje od suglasnika Diogen, Jasmin Barbir te Pintha InDaHouse. Prve korake Tech Room radi davne 2002. godine, kada je njegov organizator E-Base krenuo sa pričom u kultnom Sokol klubu, sada se udomio u legendarnom klubu Boogaloo.
{youtube}H0HogC5WpsE{/youtube}

Pod krovom kuće Tech Room žanrovskih opredjeljenja previše i nema, gdje ima groove-a ima i vatre. Sa svoje dvije ruke pune iskustva i znanja za pultom te dušom punom elana da raspleše svakoga ispred sebe stiže jedan od prvih rezidenata Diogen. Sa ulica grada Varaždina gdje i organizator večeri disao je punim plućima, stiže dvojac Jasmin Barbir i Pintha InDaHouse. Poznato lice Tech Rooma koje ćete još slušati, gledati, osjećati na flooru bit će After E.

[Event]

Premijerno pojavljanje u jednom zagrebačkom klubu, u subotu 13. siječnja imati će DJ i producent Mark Reeve. Rođen u Njemačkoj, bilo mu je tek 12 godina kada je pokupio elektronički virus pod čijim utjecajem živi i radi dan danas. Samo koji rođendan kasnije i Marku je tek bilo 16 kada je krenuo sa regularnim DJ svirkama.
{youtube}gmYZV8vZAHk{/youtube}

Svakako veliku ulogu za njegov napredak bili su odlasci u klub The Omen unutar čija četiri zida pod utjecajem setova Sven Vatha i Ricarda Villalobosa širi vlastite horiztonte. Virus koji ga je zahvatio sve se više širio pa eto Marka i u producentskim vodama. Prvo njegovo izdanje svjetlo dana ugledalo je 2009. godine kroz etiketu Starlight. Već godinu danas kasnije kucao je na vrata kultne UK etikete Defected, kada u suradnji sa Tapeshom izbacuje EP Bring Back 88.

Važna godina njegova života bila je 2011. kada Sven Vath prepoznaje njegov zvuk i potpisuje ga za svoj Cocoon Recordings sa Daybreak On Mars EP-em. Mark Reeve nastavlja se penjati na ljestvici prominentnosti pa tako stiže i na globalno poznatu techno etiketu Drumcode. Ta 2012. bila je jako uspješna za njegovu DJ karijeru, jer u istoj je uspio povezati izdanja za Adam Beyera, a bilježi i kolaboraciju sa Pig&Dan dvojcem, izdanja i remixeve za John Digweedov Berdock Records, Soma Records, Cocoon Recordings, Suara, Toolroom.

U nijednom trenutku nije usporio već se drži onoga "radi ono što voliš", izdaje odlično prihvaćene techno zvukove, a često je zauzet i DJ svirkama. Sve su to bili odlični razlozi da ga Boogaloo udomi te zajedno sa publikom uživa u setu koji će prirediti za ovaj vikend.

Line up je dodatno pojaćan domaćim snagama koje predstavljaju Teo Zver, Eggy te Stefan T. Za ovu subotu trebat ćete izdvojiti 50kn koliko plaćate u bilo koje doba noći.

https://www.facebook.com/markreevemusic/
https://www.soundcloud.com/markreeve
https://www.twitter.com/djmarkreeve

[Event]

Imamo i mali dar za one željne subotnje techno lektire. Dijelimo 2×1 kartu za sretne dobitnike, a evo kako do njih:

1. U komentar ispod članka odgovorite nam Tko je osnivač etikete Drumcode?

2. isključite opciju "Also post on Facebook"

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2