Skip to main content
  • 14.02.2012.

Techno ikona izdaje za Ed Banger

Busy P već nekoliko godina razmišlja kako pridobiti čovjeka koji ga je upoznao s technom, čovjeka na čijim partijima je satima plesao. Napokon mu je uspjelo.

Naslovna foto

Ed Banger

Laurent Garnier i Busy P su vrtili back2back prošlo ljeto na Korziki i izgleda kako su nekoliko Mojita učinili svoje.

{youtube}Y39WiBLvio4{/youtube}

Busy P je na svom blogu izrazio veliko oduševljenje i čast, a dogovor sklopljen na ljeto se napokon ostvaruje. Nekima će izgledati čudno što Garnier izdaje za Ed Banger, međutim Busy P ističe kako label funkcionira više manje po nečemu što su mu prijatelji i dugogodišnji suradnici Daft Punk jednom istaknuli: ”Nije bitno da li je hip-hop, jungle, techno ili house, bitno je da ritam radi svoje.”

Laurent Garnier definitvno potvrđuje svoj ikonski status, još uvijek kreira trendove i nimalo ne razmišlja o povlačenju sa scene. U suradnji s L.B.S. ekipom izdaje Timeless EP za Ed Banger, datum donosimo kada bude poznat.

Laurent Garnier feat. L.B.S. Crew – Timeless EP
1. Jacques In The Box
2. Our Futur (loud disco mix)
3. Our Futur (deeper Detroit mix)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2