Skip to main content
  • alt
  • 29.01.2014.

Techno legenda u Ljubljani

Gravitacija nas ujedinjuje, baš kao što ujedinjuje čestice u zvijezdama, zvijezde u galaksijama jer zbog nje se gibaju planeti, zvijezde, galaksije i svemir, a zbog nje ćete se u Ljubljani ovog vikenda gibati uz techno legendu Jamesa Ruskina.

 
Naime, Gravity je party koji se ovog petka, 31. siječnja, održava u kultnoj ljubljanskoj Štirki, odnosno Klubu K4 s Jamesom Ruskinom kao glavnim gostom. U svojim počecima Ruskin je bio oduševljen hip hopom i electrom, ali ubrzo se zaljubio u detroitski techno. Zajedno s prijateljem Richardom Polsonom 1996. godine osnovao je sada već legendarni label Blueprint  gdje su izdali prve zajedničke EP-jeve pod imenom Outline.
{youtube}M7UETnNqtVk{/youtube}
 
Uz dva samostalna albuma, "Further Design" i "Circuit", na Blueprintu, Ruskin je dosad nanizao izdanja na labelovima kao što su Tresor ili Dynamic Tension dok mu je najnoviji EP onaj "Slit" na Blueprintu.  Od Ruskina možete očekivati glasan, čvrst i beskompromisan techno koji tjera na gibanje i vrištanje.
{youtube}JZfxCkcIvpY{/youtube}
 
Upad je 10 eura do ponoći te 13 eura nakon, a Ruskinu podršku pružaju Bench, Simex, Thon Kland, Tonske, Nitz, Brt Čutul i Shu’m.

{jcal_latest eventid=5610}
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2