Skip to main content
  • 5.04.2016.

Techno singularnost u Taboo Clubu

Da koji slučajem zabrazdiš kozmosom brzinom svjetlosti i primijetiš kako si gravitacijski sve više i više povučen na hero, pogledao bi bolje i uočio da juriš atom-trgajućim brzinama prema crnoj rupi.

 
Sasvim si joj blizu i nemilosrdna mračna kradljivica svjetla te usisava. Sve što jesi, što si bio i što si ikada trebao biti prestaje vrijediti jer si jedno s iskonom vremena, kategorije prostora nestaju, rastavljen si na najmanje sastavne dijelove materije i bijesniš u ludom vitlanju u središnjoj točci preklapanja u samom centru crne rupe. Ne postoji gore, ne postoji dolje, ni širina ni visina, ni jučer ni sutra. Jer ako nema materije koja se mijenja od jednog trena do drugoga koncept vremena više nema smisla, nalaziš se u singularnosti.

 
Baš ovo dogodit će se na u centru podija 8. travnja, kako se kaskadno spuštaš sve niže u grlo Taboo kluba, stopalima usidren čvrsto u beat u točci u vremenu i prostoru u kojoj sve postaje jedno. Na ovom sasvim hrskavo novom Tabooljenju singularnost implodira u jedinstvo na flooru u rukama vrsnog DJ-a i majstora zabave koji Taboo dupkom, do točke prelijevanja, puni technom. Jackie DJ, koji stoji kao alias iza, iz susjedne nam Slovenije dopremljenog, majstorstva Thomasa Vuka. Kako su uzročnici same singularnosti i mršenja temeljnih odrednica postojaja ujedno i  NIZ i NMR, EMC rezidenti i osnivači istoimenog programa, nema razloga da i njih ne sparkiramo ponad pulta, uz naravno nezamijenjive Fuckhara i Tar-Mija koji brane boje Tabooljana i Tabooljanki.
 
 
Počinjemo kada kazaljke sjednu jedna na drugu u ponoć, a produžujemo dugo u subotnje jutro na afteru dok god ima onih koji se nedaju s podija. Upadaš nam free do 1 ujutro, a kasnije za 20 novaca ukoliko si dama i 30 piškiš li stojećki.

 
Kada se temeljito razdvojiš na svoje sastavne odrednice na podiju, klizneš u jedno sa svim istomišljenicima koji tresu meso oko tebe, proživiš avanture, katarze i opskurne ljubavi, zapali doma, odmori, uhvati koji ZZZ i vrati nam se u subotnju noć kada Taboo još jednom u rukama sigurno ljuljaju rezidentske ruke Fuckhara i Tar-Mi-ja.
 
Dođi, pleši, voli, rasti, implodiraj! Zato smo tu!
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2