Skip to main content
  • alt
  • 20.06.2014.

Techno vikend u F Clubu

Zagrebački  je F Club i ovog vikenda pripremio dva after partyja  – prvi uz gosta iz Beograda, Vida Marjanovića, drugi pak uz četiri techno dive.

 
Tako u subotnje jutro, točnije od 4 sata, za pult stiže beogradski producent i DJ Vid Marjanović, čest gost zagrebačkoga kluba.  Vid Marjanović najprije je bio aktivan u okviru psy/progressive trance scene kao DJ i promotor da bi se krajem 2009. godine odlučio svoj fokus usmjeriti isključivo na glazbenu produkciju. Neki od  tadašnjih glazbenih uzora su mu Jean Michelle Jarre, Moby, Ott, The Chemical Brothers, The Prodigy, Parov Stelar, Hallucinogen, The Crystal Method, Laurent Garnier i još pokoji, a otada je nanizao niz uspješnih izdanja te svirao u desecima europskih klubova i po brojnim festivalima među kojima je i Exit. Spomenimo kako će Marjanović premijerno pustiti traku “Kinga”, posvećenu dvjema vlasnicama kluba.
{youtube}kpek0TvIAEg{/youtube}
 
Marjanoviću podršku pružaju Matya te Kiki Militantna, jedna od vlasnica kluba. Nedjeljno pak je jutro rezervirano za žensku postavu te prva za DJ pult staje  Iva K., DJ-ica i producentica odličnog techna je koja svoju ljubav prema toj vrsti elektronske glazbe pronasla slušajćci velikane poput Chrisa Liebinga, Speedyja J.-a, Adama Beyera, Lena Fakija  i mnoge druge. 
 
Teychee je entuzijastična zaljubljenica  mu techno koja je tek nedavno počela  pokazivati svoj osjećaj za puštanje glazbe. U cilju joj je provozati vas bas onako kako ona voli –  plesno, energično i samo techno. Tu je i Dijana Kober,  mlada i perspektivna DJ-ica koja je u kratkom vremenu osvojila publiku i kritiku. Počinje se baviti elektronskom glazbom 2012. i od tada reda nastupe jedan za drugim širom Hrvatske i Slovenije. Ove godine postaje rezident DJ u Undergrond F Clubu, a njezin stil je baziran na deep tech houseu i technu.
{youtube}mgXv8bw1n1E{/youtube}
 
Gošćama se pridružuje i Kiki Militantna, jedna od vlasnica kluba koja obožava svoj posao i želi svoju sreću podijeliti s drugima.. Inspirirana svim vrstama elektronske glazbe našla je svoj put u kojem se isprepliću žanrovi techna, industrial techna, progressive trancea. Upad na oba after partyja je 20 kuna,  s time da je djevojkama na subotnji after upad besplatan do 7 sati ujutro. Napomenimo kako uz svaku kupljenu ulaznicu dobivate piće dobrodošlice.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2