Skip to main content
  • the advent
  • 29.01.2013.

The Advent na rođendanu Rave’N’Rolla

Već je tri godine prošlo od prvog Rave'N'Rolla u Boogaloou na kojem je 26. ožujka 2010. nastupio Tobias Lüke aka O.B.I. uz podršku domaće ekipe kao okosnice ovog elektronskog programa.

Naslovna foto

The Advent

Zoky i Teo Harouda su prije tri godine odlučili započeti još jedan serijal partya na kojem bi gostovali kvalitetni izvođači iz cijeloga svijeta, ali i domaći DJi i producenti. Do sada im je taj plan pošao za rukom.

Tijekom tog razdoblja ugostili su Adventa, Industryalizera, Erica Snea, Fernandu Martins, Candy Cox, Gabeena, Marka Nastića, Bass Moya, Dj Bossa, O.B.I., Ivee, Paul Langleya, Lexisa, Spiriakosa i Steena, Sveteca, Ogija, A-Brothers, Andreu Leme, Trick-C, Arbeitera, Forest People i druge, a uskoro tj. 15. veljače u Sirupu ovaj zagrebački techno program ugostit će i španjolskog DJa i producenta Horatia Cruza, kojem će to biti premijerni nastup u Zagrebu.

Ipak, koliko svaki od tih nastupa bio poseban, rođendan je ipak rođendan. Stoga je Rave'N'Roll odlučio proslaviti uz gostovanje londonskog techno DJa Cisco Fereirru aka The Adventa, koji je ujedno i polazišna točka techna.

{youtube}PxNEnvqfLCg{/youtube}

The Advent s pravom slovi za jednog od utemeljitelja techna kojim se bavio još prje 20 godina i ostao mu je vjeran do danas. O tome u skorije vrijeme svjedoče  njegova izdanja na labelovima kao što su Tresor, Rotation, Electrix, Kanzleramt, Dj Gigolos, Pure Plastic, Synewave i mnogi drugi, ali posljednji album koji smo čekali čak osam godina, i koji je spoj svega onoga što je na Adventovu produkciju utjecalo tijekom godina. Nazvao ga je „Sonic Intervention“ te izdao za Lekebuschov H-Productions label u rujnu prošle godine i ako je taj zvuk ono što nas čeka na rođendanu Rave'N'Rolla itekako ćemo se veseliti i neumono plesati.

Treći rođendan Rave'N'Roll programa obilježit će se 29.03.2013. u klubu Sirup, o samom događaju, ulaznicama i detaljima više uskoro.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2