Skip to main content
  • 8.06.2007.

The Chemical Brothers kao vizualno iskustvo

Na koncertu grupe The Chemical Brothers posjetitelji će imati priliku prisustvovati vizualnom spektaklu beogradske kompanije Cyber entertainment , njemačke kompanije Flora and Fauna Visions kao i engleske kompanije Lushlounge. Koncert će biti održan u srijedu, 13. lipnja u Beogradskoj areni u okviru serijala Beck’sperience.

Piše: 

Na vrhu Beogradske arene će biti postavljena kocka prevučena projekcijskim platnima (3 platna dimenzija 8x6m) na kojima će Flora and Fauna Visions putem tri projektora emitirati video i to jačinom od 16.000 ansilumena (radi usporedbe, jačina najboljih projektora u zemlji iznosi 10.000 dok je svjetski maksimum jačine industrijski proizvedenih projektora 20.000 ansilumena). Također, vizualna rješenja svjetski priznatih umjetnika iz Berlina bit će emitirana i na bočnim projekcijama.
Pored spomenutih video projekcija, Chemical Brothers produkcija će raditi scensku rasvjetu i efekte, zajedno sa video projekcijama na bini.

Cyber entertainment je kompanija koja se već deset godina bavi produkcijom i od 2005. godine surađuje sa EXIT festivalom u svojstvu inovacija u vizualnom dizajnu. Kompanija se bavi organizacijom, produkcijom, stručnim savetovanjem u produkciji različitih kulturnih i promotivnih događaja i rješenjima za vizualni dizajn događaja. Posebno se ističe suradnja sa EXIT festivalom na tehničko-vizualnim rješenjima za Main Stage.

Flora and Fauna Visions je kompanija iz Berlina koja se bavi vizualnim dizajnom prostora za najrazličitija muzičko-scenska, promotivna i kulturno-umetnička događanja. U ovoj kompaniji vole da naglase da se vizualni dizajn suvremenih ambijenata za događaje sastoji od tri komponente: svjetla, slideova i videa. Svojim kreativnim rješenjima, autori zaposleni u kompaniji uvijek uspjevaju da suptilno izbalansiraju sva tri elementa te da postignu harmoniju dizajna i okruženja u kojem je on primjenjen.

Lushlounge je kompanija koja dolazi sa svojom scenskom rasvjetom i iskustvom rada za koncerte izvođača kao što su Coldplay, Paul McCartney, Primal Scream, Muse, Simply Red, kao i brojni drugi.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2