Skip to main content

The Garden Music Festival 2006

Prvi The Garden Festival će se održati u Petrčanima, malom mjestu nedaleko od Zadra, 2., 3. i 4. lipnja. The Garden se nalazi u Zadru, u samom srcu dalmatinske obale, u Hrvatskoj. Smjestivši se na vrhu starih venecijanskih gradskih zidina, okružen prirodnom hladovinom drveća, ovaj 2500 m2 veliki lounge bar na otvorenom, mjesto je gdje su u posljednje dvije godine ljudi dolazili odmoriti se i poslušati različite glazbene stilove.

Piše: 

Prošle godine smo imali priliku slušati Steve Cobbya (Fila Brazillia), Adam Regana (Leftfoot), Bobby Beige (Momma Gravy), Jazzanovu, Joe 90, Domu itd koji su bili suglasni u ideji da je Zadar idealno mjesto za okupiti "face" iz glazbene industrije u svrhu organiziranja svojevrsnog opuštenog festivala.

The Garden Music Festival
Prvi The Garden Festival će se održati u Petrčanima, malom mjestu nedaleko od Zadra. Ovo minijutarno mjestašce, staro preko 900 godina, nalazi se u predivnom zaljevu okruženom vinogradima i maslinicima, brojnim konobama kao i sa malom tržnicom koja nudi autohtone domaće proizvode. Domaće stanovništvo je jako ljubazno i gostoprimljivo tako da možete računati na to da ćete, htjeli-ne-htjeli, imati prilike probati domaće vino i rakiju 🙂
Razlog zbog kojeg smo izabrali poluotok koji se nalazi u podnožju Hotela Pinija, je u tome što nudi zadivljujući pogled okružen kristalno čistim morem, te zbog toga što nudi dovoljno borove hladovine u vrućim ljetnim danima.
Festival počinje sa svojim službenim programom u 12 h, a završava u 03:00 h, s tim da se after party u klubu nastavlja sve do 05:00 h. Nažalost, broj ulaznica za klub je ograničen na svega 500 kom, te je nemoguće ući u isti bez da ste prethodno kupili odgovarajuću ulaznicu. Kako bi izbjegli nepotrebna razočaranja, preporučamo da kupite zlatnu ulaznicu, pogotovo ako ste namjeravali ostati sva tri dana trajanja festivala.

cijene su sljedeće:

1 dan

BRONČANA ULAZNICA

70 kn

3 dana

SREBRNA ULAZNICA

150 kn

3 dana & 3 after party club

ZLATNA ULAZNICA

250 kn

filozofija festivala

  • inspirativna glazba i kreativna umjetnost
  • mjesto susreta za istomišljenike iz svih životnih sfera
  • inspiracija kroz relaksaciju
  • mjesto sigurnosti – za obitelji i prijatelje – atmosfera povjerenja i iskrenosti
  • vrijeme provedeno u prirodi
  • bijeg od prebrzog života. Zaustavite se. Meditirajte.
  • dijelite ideje i priče
  • slavite život i njegove trenutke
  • nova iskustva
  • kreativna atmosfera na mjestu prirodne ljepote
  • novi pogledi na um, tijelo i duh

nastupi uživo

Alice Russell, Bass Culture SS, Dub Specimen, Eddy Meets Yannah, Overproof, Reel People, The Beat Fleet, Different Drummer, Montefiori Cocktail, Alice McLaughlin

dj nastupi

Mr Scruff, Rainer Trueby, Adam Regan, Eddy Ramich, Jah Grizzly, Joe 90, Luke Unabomber, Michael Rütten, Nick Matthews, Ol Smokey, Oli Lazarus, Quantic, Četverored, Stuart Patterson, Phat Phil Cooper, Andrea Trout, Woody, Zak & Alen S, K.T. Kennedy & J. Buzz, Kwinzola, Eddie & Nick, Kelvin Brown, Nesho, Balearic Bob

dodatni sadržaji

Kutak za djecu
Djeca se mogu nesmetano igrati i iako nema pješčane obale (barem neće biti pijeska u krevetima poslije :-)) postoji pješčanik nedaleko od mora. Od ostalih sadržaja svakako treba napomenuti mini golf i za malo veću djecu, teniske terene. Također, u neposrednoj blizini nalazit će se šator kao zaklon od sunca gdje se mogu igrati.
Kupanje
Naravno, tu je more, ali ako više volite zatvoreni bazen, stoji vam na raspolaganju unutar hotelskog kompleksa zajedno sa vodenom masažom i malenim bazenom namijenjenim djeci.
Sport
Imate mogućnost iznajmljivanja bicikla iz hotela, a onda odbojku na pijesku, mini golf, košarku te maloprije spomenuti tenis. Ako ponesete nogometnu loptu, možemo se početi lagano pripremati za nadolazeću euforiju oko Svjetskog nogometnog prvenstva 🙂
Ostalo
Masaža, aromaterapija
Yoga
Raznovrsna hrana, uključujući i vegeterijanski menu
Boat Party
Brod će biti usidren na mjestu održavanja festivala, s tim da će putovati između Petrčana i Zadra (gdje se nalazi The Garden) tijekom dana i noći, povezujući ova dva mjesta… poput morskog taxija 🙂 !

smještaj

Festival se održava na području hotelskog kompleksa hotela Pinija, 8 km udaljenosti od Zadra. Hotel nudi smještajne kapacitete od 150 kreveta. Prvu rezervaciju bi trebali obaviti preko nas kako bi iskoristili popust koji se tim putem nudi.
Cijena dvokrevetne sobe je 28 eura po osobi. U slučaju da sami uzimate dvokrevetnu sobu, cijena onda raste na 42 eura. U cijenu je uključen i doručak.
Hotel za tu cijenu nudi bazen u zatvorenom, saunu, teretanu, spa, mini golf.
S druge strane, ako niste ljubitelj hotela, možete se odmoriti u privatnim smještajima (apartmanima, vilama) u Petrčanima, a na raspolaganju vam je i kampiranje.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop