Skip to main content
  • 10.01.2017.

The Prodigy i Underworld radili glazbu za T2 Trainspotting

Dvadeset je proljeća i jeseni prošlo od kada je pod redateljskom palicom Dannya Boylea, na temelju istoimene knjige Irvinea Welsha nastao, za Oscara nominirani, scenarij Johna Hodgea koji prati ekipu ovisnika o heroinu u kasnim 80-ima.

Piše: 


Na internetu su danas tijekom dana procurili podaci oko službenog soundtracka T2 Trainspottinga gdje se između ostaloga nalaze i The Prodigy u remix verziji, High Contrast i naravno Underworld. U prvom Trainspottingu "Born Slippy" Underworlda je bio veliki hit, a novoj verziji filma grupa dolazi s trakom "Slow Slippy" za koju se pretpostavlja da je remake ili nova verzija Born Slippya. Film izlazi 27. siječnja što nestrpljenjem svi očekujemo.

Ako si ikada imao loš trip i vidio novorođenče kraj plafonjere ili istražio kanalizacijske otvore samo da bi izronio iz školjke koje se nebi posramio ni najzabačeniji meksički restoran, ako si živio početke bujanja elektronike 1996. i klanjaš se kultu Trainspottinga, uživat ćeš i u nastavku.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2