Skip to main content
  • prodigy
  • 11.05.2012.

The Prodigy ne žele surađivati

The Prodigy ne namjerava surađivati s velikim ili bilo kakvim drugim imenima na svom novom albumu kako je to trend ovih dana i definitivno na njemu neće biti dubstepa.

Piše: 

Naslovna foto

prodigy

Ovim su članovi grupe The Prodigy ogradili svoj novi šesti po redu studijski album koji je napokon dobio i radni naziv "How To Steal A Jet Fighter".

Iako su ranije surađivali s imenima poput Liam Gallaghera, Dave Grohla i Juliette Lewis na ovom im takva ideja ne dolazi u obzir, jedino suradnja s prizemljenijim i nepoznatijim glazbenicima. Za razliku od prethodnih albuma na ovom su se uz frontmena Liama Howletta u sam proces stvaranja novih pjesmi puno više uključili Keith Flint i Maxim.

Prodigy će novi materijal premijerno izvesti ovo ljeto na festivalu Download, gdje dijele pozornicu s Metallicom i Black Sabbath, što je u potpunosti i primjereno jer će njihov novi zvuk biti žešći i mračniji. Mi možemo premijeru doživjeti na Warrior's Dance Festivalu na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu 15. rujna. Album svakako očekujemo vrlo skoro , a do tad traje promocija njihovog koncertnog DVD izdanja "World On Fire".

{youtube}ICu907K4fN8{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2