Skip to main content
  • 23.05.2011.

The Prodigy rade na novom albumu

Nakon završetka turneje "Invaders Must Die" gdje su publici predstavili svoj najuspješniji album ovog desetljeća grupa The Prodigy priča o povratku u studiju. Liam Howlett objašnjava da se radi na novom materijalu za idući album.

Piše: 

Naslovna foto

Prodity


"Uvijek je najteže napraviti prve dvije produkcije. Mnogo toga se roji po glavi i iz toga onda treba pronaći pravi izlaz. Te uvodne produkcije kasnije označe smjer produciranja čitavog albuma. Sve što znam je da će kao i uvijek biti prljavog, teškog zvuka prepoznatljivog po grupi Prodigy".

Danas je izašao DVD "World`s on Fire" na kojem se može vidjeti snimka koncerta sa britanskog Milton Keynes stadiona od prošle godine.
{youtube}7zRRZV4Gezs{/youtube}

"Nikada neću zaboraviti osjećaj kad smo se penjali na binu. (it was like… fucking hell). Ne čini me nervoznim nastup pred velikim auditorijima", objašnjava Liam Howlett. "Kad krene pjesma obuzmu te osjećaji i sve ide svojim tijekom. Dvadeset godina smo već na sceni i iz dana u dan gradimo iskustvo iz nastupa u nastup".

U nastavku donosimo live verziju pjesme "Firestarter" koja je dio DVD-a "World`s on Fire".
{youtube}1JEKBT99GSY{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2