Skip to main content
  • Shapeshifters
  • 1.11.2006.

The Shapeshiftersi najavljuju nastup u The Bestu

Početak prosinca (subota, 02.12.) u klubu "The Best" obilježit će gostovanje trenutno najaktualnijih i najpopularnijih predstavnika klubskog house zvuka na svijetu; The Shapeshifters . Radi se o DJ dvojcu, pravim imenom Max Reich i Simon Marlin.

Piše: 

Naslovna foto

Shapeshifters

U Zagreb dolaze treći put, ali po prvi put na vrhuncu slave jer su trenutno najizvođenija imena na komercijalnim postajama poput MTV-a i sličnih.

Prvi put pojavili su se 2003-e godine uz housy hit "Lolas Theme" i osvojili svjet. Nakon toga karijera im ide izuzetno brzo ka samom vrhu, što potvrđuju i hitovi poput "Back To Basics" ili "Incredible", te kao šećer na kraju, suradnja sa Disco funky kraljevima Chic-ovcima i trenutni No 1 klubski hit "Sensitivity". Ako niste znali, Shapeshifteri su svoj posljednji album izdali i u Hrvatskoj pod nazivom "Sound Advice", u suradnji s Dallasom Recordsom, koji su njihovi distributeri na području Hrvatske i Slovenije.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2