Skip to main content
  • Tiesto
  • 2.12.2012.

Tiesto donira 100000$ za borbu protiv AIDS-a!

Obilježio se Dan borbe protiv AIDS-a diljem svijeta, pa tako i kod nas, a već smo vam pričali kako se cijeloj priči priključilo i puno dance zvijezda, donirajući direktno novac ili sudjelujući u raznim humanitarnim akcijama.

Piše: 

Naslovna foto

Tiesto

Iako se danas po klubovima, ili partijima, često traži nekadašnji osjećaj PLUR-a (u nekima se još uvijek uspije naći), elektronska glazba se od prvih dana povezivala sa zajedništvom, osjećajem slobode i nadanja. Mnoge današnje producentske i DJ zvijezde imaju još uvijek taj osjećaj, pa svojim postupcima pomažu zajednici.

Seth Troxler je za pomoć žrtvama tsunamija 2011. godine osnovao Red Dot Relief, uz pomoć velikog broja ostalih umjetnika i ljudi iz industrije. Sada vas Tiesto i Laidback Luke pozivaju da pomognete ljudima, kroz RED udrugu, u pomoći borbi protiv AIDS-a.
{youtube}95DLUYJLmJA{/youtube}

U planu RED udruge, poznate po svojem dobrom brandingu i uključivanju svjetskih megazvijezda u svoju promociju, jest na svijet dovesti generaciju slobodnu od AIDS-a, i to do 2015. godine. 100% skupljenog novca odlazi u Globalni Fond za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije, a u zadnji se 6 godina skupilo preko 200 milijuna dolara. Laidback Luke i Tiesto su se također uključili, od čega se potonji, Tijs Verwest (Tiesto), obvezao uplatiti dolar za svaki dolar koji vi uplatite, i to do visine od 100 tisuća dolara, a možete osvojiti i raznorazne nagrade vezane uz vaše najdraže DJ-e.
{youtube}xTXv2AkLLhU{/youtube}

Manjom ćete donacijom tako dobiti Tiesta da slijedi vaš Twitter na 3 mjeseca, ili da vam direktno zahvali. Kakva čast…

Jučer ste mogli gledati livestream nastupa Tiësta, Laidback Lukea, Aviciia, Calvina Harrisa, Martina Solveiga na Stereosonic Melbourne 2012 festivalu, gdje su nastupili povodom dana Borbe protiv AIDS-a.

Laidback Luke

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2