Skip to main content
  • 11.12.2007.

Tiesto Grammy nominacija

Iako ove godine nije trijumfirao kao best Dj u DJ Mag listi i iako određeni skeptici govore kako on vise nije isti Dj; isti umjetnik, Tiesto je jos jednom potvrdio svoj kvalitet sa nedavnom nominacijom za Grammy nagradu. Tiesto je jedan od nominiranih za grammy-a u kategoriji za najbolji elektronski / dance album a neki od nominiranih su The Chemical Brothers i Justice. 

Piše: 

Tiestov album Elements of Life je imao ogroman uspjeh ove godine što pokazuje cinjenica da je samo u Velikoj Briatniji prodan u vise od 60 000 primjeraka dok je internacionalno postigao zlatni i platinasti status. Službena Elemnts of Life turneja je bila jos veći uspjeh za Tiesta a u svom brzom i prebukiranom zivotu Tiesto je opet nasao vremena izjaviti svoje zadovoljstvo nominacijama gdje kaze: "Oduvijek mi je bio san da budem nominiran za Grammy-a i jako sam sretan na nominaciji iz razloga sto sam na albumu radio vise od godinu dana i ovo je priznanje dugog i marljivog rada". U posljednje vrijeme zvijezde elektronske muzike su sve vise priznate u svijetu Grammy nagrada sto govori cinjenica da su imena kao David Morales, Armand Van Helden vec osvojili po jednog dok su mnogi drugi bili vec nominirani.

Piše: www.clubvibes.info

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk