Skip to main content
  • alt
  • 25.10.2014.

Tiga i “Bugatti” postaju službeni

Tiga je personifikacija evolucije glazbe i od kada je njegova treća traka ove godine puštena kroz zvučnike automatski je izazvala pomamu postajući svojevrsna ibiška himna.

 
Podršku su joj istog trena dali i Annie Mac, Jackmaster, 2manydj’s, Soul Clap, Dixon, Brodinski, Boys Noize i Heidi a čim je zajahala radio valove pridružili su se i Pete Tong, B. Traits, Monki, Skream, Annie Nightingale, Toddla T, Nick Grimshaw, Phil & Alice i Danny Howard.

alt

 
Label Virgin EMI tako si je pripisao jedan zvjerski hit i s ponosom će 8. studenog objaviti službeni spot za ovaj metaforički med u koji im je upala sjekira.

alt

 
Video je načinjen u suradnji Tige, francuskog redatelja Helmija i produciran je od strane Division Parisa. Video za Bugatti slagan je na način da  vizualnim gerilskim napadom ispriča apstraktnu, neobično kolažiranu, priču koja je pravi semiotički pakao za sve one koij žele shvatiti od prve. Scene se mijenju brzo i komplementiraju originalnim i inovativnim ritmičkim podlogama autorove glazbe pa možete pogledati kako izgleda kada Helmi i Tiga zajedno provedu dane “u uredu”.
{youtube}CFg6amMLd-o{/youtube}
 
Uz video ovo izdanje će doživjeti i nekoliko remixeva pod prstima Eats Everythinga, Amine Edge & DANCEa, Life Sima i Doorlya kao i novu vokalna verziju kojoj je svoje glasnice posudio rapper Pusha T uz dodatak vokalne i dub verzije Zed Biasa. Ako vam je ipak najdraži original možete ga od jučer dobiti na “Annie Mac presents 2014. compilation” također u izdanju Virgin Emi Recordsa.

alt

 
Zanimljiva godina za Tigu nema što. S tri golema singla pod pojasom ( “Let’s Go Dancing”,  “Fever”, “Bugatti”) nastavlja dalje i mixa za Tieksa, Iggy Azaleau & Ritu Oru, dok je ljeto uključilo festivale kao Glastonbury, Melt, Exit, Tramlines, SW4, Hard, Osheaga, 2015. će  nakon dugih 5 godina napokon izbaciti treći po redu solo album kao naslijednika prethodnim Sexor i Ciao
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2