Skip to main content
  • 29.04.2017.

Tko je pobjednik hrvatskog Burn Residency-ja?

Zapalili, progorjeli i izgorjeli za pultom Burn Residency Mix Off-a su oni koji su noćas u Klub klubu stali u ring borbe za pravo na predstavljanje svoje zemlje na Ibizi.


Uz pretprošlogodišnje i prošlogodišnje pobjednike – Tom Buga i Roth Segena – te rezidente Full Ferryja i Flaneura, pet finalista koji su se izmjenjivali za pultom su Sandro iz Pule aka Isan Hets, Šibenski sin Lovre Kanjer aka Lawrence Klein, rođena Slovenka koja sada živi u Slavonskom Brodu, Lea Miljenka Tolić pod alisaom Mistress MIlea, riječka Ema Barišić aka Myssticque i, iz Koprinice pristigli, 27-godišnji Deni Udorović kojeg poznaješ kao Phoenixa Kraundlera.

Pultevi su zaplamtjeli samo burnu i mladim entuzijazmu specifičnom energijom koju nosi obećanje potencijala 100 000 eura ulaganja u karijeru i novih iskustava i prilika za učenje pod okom svjetski poznatih umjetnika. Žiri sastavljen do prošlogodišnjeg pobjednika Rotha Segena, Full Ferryja (Vibra) i glave Klubske Scene Gorana Tomaševića, nakon uske utrke s Phoenixom Kraundlerom, jednoglasnom odlukom je Ibišku sudbinsku liniju dosudio Lovri. Prilika da pokaže što zna na Ibizi odlazi u šibenik, a Lawrence Klein se nameće kao onaj čiji put i razvoj ćemo popratiti u ljetnim mjesecima.

Tko je Lovro? Lawrence Klein se službeno na glazbenom nebu pojavljuje 2011. U svojim setovima priča intrigante priče koje te lagano uvlače, vode do vrhunaca zatim puste da se emocije smire međuigrom deep housea i deep techna. Zvuk koji preferira je mračan i tajanstven, a opet melodičan i progresivan. Početkom 2015. godine započeo je serijal mjesečnih podcasta naziva Deep Playground orijentiran na mračni i melodičan zvuk dok je sezonu 2014/2015 proveo kao rezident kluba Mangan (Šibenik) s kolegama Santiagom Batacostom i KeC-om. Jedan je i od osnivača projekta Tour de Sound orijentiranog na pretežito house zvuk, a u sklopu nastupa s DJ kolektivom njegov nastup poprima vedrije zvukove kao što je house i nu-disco. U zadnje vrijeme intenzivno radi na vlastitoj produkciji, te pokušava i kroz produkciju prezentirati svoj stil koji je zastupljen u podcastima Deep Playground. Onaj koji je započeo put kao plesač u Haciendi i Aurori, u 2017. ujedno izdaje i prva dva EP-ja  za Dewing Records i Happy Days Records.

Čestitamo od srca pobjedniku i sanjamo zajedno o mogućnostima koje otvara nastavak avanture na Ibizi!

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop