Skip to main content
  • 30.09.2021.

Tko su Highkin’ i Omar, DJ-i koji će premijerno predstaviti Mramor u Zagrebu

Prvi u nizu partya pod imenom Mramor koji nakon Los Angelesa dolazi ove subote u Zagreb predstavit će se uz dva strastvena kolekcionara vinyla Highkin'-a i Omara.

Piše: 


Ulaznice za Mramor dostupne su na Entrio još danas za 100 kn, dok će 1. i 2. listopada pretprodajna cijena biti nešto veća (120 kn).

FB Event:
MRAMOR: OMAR (UY) & HIGHKIN'


Fotografija: Highkin` (lijevo) i Omar (desno)

Highkin' je moskovski kolekcionar vinila i DJ koji živi u San Franciscu. DJ-ing mu je i dalje prva ljubav, ali posljednjih godina Highkin' kurira partye u južnoj Kaliforniji. Njegovi početci bili su usredotočeni na izrazito minimalistički zvuk kao dio projekta Cyclone, no posljednjih godinu dana usmjerio je napore prema novom projektu: Marble (Mramor). Party serijal je brzo postao zajednica za one koji traže intimno iskustvo na uspješnoj house sceni u L.A.-u. Upravo je objavio svoju prvu traku "Kudri*" na V.A. vinylu za label Irenic u vlasništvu Rogera Gerressen.

OMAR

Predstaviti Omara značilo bi otvoriti kutiju razglednica i razgovarati o zbirci mjesta i ljudi bitnih za stvaranje njegovog zvuka kao DJ-a. Od rodne Paname do korijena koji sežu u Urugvaj i Berlin, Omarov glazbeni ethos oblikovan je kroz različite krajolike i ljudsku povezanost, identitet koji su nadopunili umjetnici koji su ostavili traga na njega u rodnom mu gradu – heroji kao što su Bruno Gervais, Koolt i najpoznatiji urugvajski izvozni glazbeni proizvod Nicolas Lutz.

Kao DJ više voli da su njegovi setovi putovanja isključivo na vinylima, koji se protežu od techna do electra i pa sve do deep housea, a usmjereni su na zadovoljstvo slušatelja.

Mramor će se u Zagrebu održavati svaka dva mjeseca, pa je idući party zakazan već u prosincu uz gostovanje Andreya Pushkareva, a tijekom idućih godinu dana plesat ćemo na ukupno 6 tuluma koji će se žanrovski orjentirati prema minimalu.

Subota, 02.10. Hala, Zagreb
Početak u 16h, kraj u ponoć

Ulazak na party moguć je samo uz covid potvrde. Testiranje će biti omogućeno na ulazu u Hala Park Zagreb po cijeni od 50 kn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MRAMOR (@mramor.zagreb)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2