Skip to main content
  • 15.07.2012.

Tko su najbolje DJane? – drugi dio

Donosimo drugi dio najboljih DJana..

Piše: 

Naslovna foto

Heidi


Jennifer Cardini – Francuzi bi se trebali ponositi ovom djevojkom umjesto da im je David Guetta najveći glazbeni ambasador. Prije par godina proglašena je najinovativinijim francuskim DJ-om, a javnosti je još poznata po svojim izdanjima za Kompakt i po dugotrajnoj rezidenciji Pariškog  gay kluba Pulp koji je kasnije postao institucija dobre glazbe.
{youtube}vRC97aS1xD8{/youtube}

Anja Schneider – i njemica Anja je svoju karijeru poput Maye Jane Coles započela na radiju, a njena emisija “Dance Under the Blue Moon” još uvijek je u eteru svakog tjedna. Orjentirala se na minimal i osnovala svoj label Mobilee Records. Od kad je stala za pult samo nebo je postalo granica.
{youtube}eRUFj21DkB4{/youtube}

Nicole Moudaber – Nicole ove godine gostuje na par mjesta u Hrvatskoj, stoga ako budete imali priliku ne propustite njen nastup kreativnost u vrlo kratkom roku zamjetili velikani kao što su  Richie Hawtin, Adam Beyer, John Digweed i Danny Tenaglia. Zahtjevi za gostovanja u programu  „Space in Ibiza“  Carl Coxa postala su redovita  kao i gostovanja u radijskoj emisiji „Transitions“ koju uređuje John Digweed. Pete Tong imenovao je Nicole Moudaber zvijezdom u usponu.
{youtube}eWYf6fjr4x0{/youtube}

Heidi – Svoju kvalitetu kao i stil klupske glazbe redovno prezentira miljunima obožavatelja tijekom emisije "In New DJs We Trust" na BBC Radiu 1. No, to nije opravdalo njena očekivanja pa je kreirala vlastitu klupsku večer Jackathon koju je predstavila i na nedavnom Hideout Boat partiju.
{youtube}Y_mX463uPVk{/youtube}

Miss Sunshine – Zašto? Zato što je naša, zato što ustraje i fura svoj film i pozitivu. Zato što nastupa diljem svijeta, od Berlina do Kolumbije, zato što je najpoznatija među Djanama u Hrvatskoj ( bez uvrede ostalim našim Djanama, vama ćemo posvetiti poseban članak). Ma dovoljno je i ovo zato što je naša.
{youtube}yBAQoSAvsvw{/youtube}

Marusha – pripadnica stare rave generacije iz Njemačke koju već duže vremena nismo čuli ni vidjeli..
{youtube}9HmFg0WYx34{/youtube}

Uh skoro smo zaboravili Paris Hilton.LOL

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju