Skip to main content
  • 8.06.2017.

Tko su rezidenti Noa beach kluba?

Kreneš li pouzdanom "eci-peci" metodom na naplatnima, već prije "pec"  i debelo prije "bjež u rupu zec" šanse su da ćeš naći ekipu koja se usmjerila na jedan sasvim specifičan otok s najglasnijom plažom Jadrana.


Bura ti ponekad neda da staneš na stopala, ponekad je to koktel, no kako god, škrape, sunčanje, janjad i sir su dnevna šihta dok noćnu preuzimaju megaklubovi metasvijeta svjetlosti i glazbe tik do vode. Među njima stoji i onaj koji je, noseći ime jednog bradatog zoofilnog starca uoči potopa, svojim afinitetom spram mladosti i ne plutanjem na pučini njegova potpuna antiteza.

Noa beach klub kao 14. klub svijeta s DJ Mag-ove ljestvice fura te na ljetnu vožnju prepunu stranih gostovanja, s toliko festivala da ti dođe da zagrliš sam sebe i najvećima iz branše na bini. Uz toliko mesa ponekad zaboraviš kralježnicu koja drži sve na mjestu i bine se iz sjene da sve teče glatko kao da je premazano uljem za sunčanje. Kliznost tako osiguravaju rezidentski kutevi Noe pa tu čitavo ljeto vrijedni, predani i rasplesani  Aldo Moro, Miss Kay Dee, Robert MKC i Marco Cole i BumbleB.

Aldo Morro je daleko skočio od klinca koji je doma prebirao po pločama i kazetama ABBA-e, Doorsa, Elvisa i Pink Floyda. Od samih početaka dio Noe, Aldo se vraća i ovoga ljeta kao i obično posebno se veseleći periodu oko Hideouta kada osjeti da se slijevaju oni koji love isti ideološki val.

Gospođica Kay Dee jedna je od najtraženijih srpskih dama za pultom i od prvih nastupa 2005. ubrzo je probila domaće granice i postala rezident DJ prestižnog elektroničkog Radia AS FM, i ujedno je rijetka koja još vrti s vinilki a slušali smo je na Exitu i ADE-u, da bi 2012. započela s produkcijom a 2014. ugrabila svoju prvu rezidenciju u Noi, Ponavljanje povijesti postaju tradicije pa se veselimo pisanju novog poglavlja.

Pijesak Zrća drugim domom zove i Zadranin Robert MKC, producent, Dj i VJ, a alias krije Roberta Mikića koji na scenu stupa 2006. 2009. je započeo novativni projekt "Live Video MIx" gdje publici stvara ujedno i video materijal u stvarnom vremenu, a u setovima nalaziš sve od deep housea i housea, preko progressive housea, r&b-a i hip-hop-a.

Pridružuje se i Bjelovarčanin Božo Boščić pod aliasom obilne bube beata BumbleB, a zujanje po sceni od 2005. kao sletnu pistu drugu godinu za redom nalazi ovoga ljeta Nou, kao 7. godinu rezidencije na Zrćkoj plaži, gdje je od 2010. do 2014. ljeta porveo u Aquariusu.

Još jedan sa Zadarske panorame je i Marco Cole  koji se pretežno orijentira na house margine,  a tijekom ljeta kao gost će se pridruživati i Matroda kojeg osobno poznaju kao Matiju ili, žele li biti fini, gospodina Rodića, koji u naborima postignuća već ima i ugovor sa Spinnin' Recordsom i nastupe na Ultri u Miamiju.

Kako god okreneš Zrće ti je bliže i znaš što ti je činiti. Popakiraj najtanje, najoskudnije,najgolišavije, najneonskije i najšljokavije stvari koje imaš, sunčane na nos, kremu u tašnu, ekipu na trajekt i to je to! Ljeto je tu da se slavi, a Noa i rezidenti da vam u tome pomognu! Enjoy! Nikada više nećeš biti tako mlad!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk