Skip to main content
  • 20.01.2016.

Tom Bug i Toxic tresu za tebe!

Kako se bližiš usponu na vrh grbe tjedna, na brežuljak srijede, imaš sve bolji pogled na vikend poljanu koja ti se prostire pod nogama.

 
I kao i tolike noći i zore prije, za tebe vrata otvara elektronički punkt usidren u Savskoj i poziva te na vikend u sinestezijskim bojama slova T.

 
Kao prvi T u peTak, 22. siječnja, na podiju Cadenza mašineriju i vještinu raspakirava Tom Bug. Ovogodišnji domaći laureat burn Residencyja ljeto je prosvirao na Ibizi pod paskom Carla Coxa, Yousefa i Phillipa Strauba. S vrućeg bijelog pijeska, preko internacionalnih nastupa i sve do izdavanja za BlackSoul Music sada je ovdje za tebe. 14 godina neumornog rada i učenja u prstima, 13 godina kao dio House Fusion ekipe, od dječje fascinacije elektroničkim do prvih koraka uz brata i kolegu Groovelinea, nastajalo je klupko koje će se razmotati ovoga petka. S novim i starim zvukovima, tradicijom i inovacijom za pultom i donosi jednu beskonačnu petlju cjelonoćne hipnoze zvuka.

 
Drugi veliki T u suboTnju večer, 23. siječnja, pripada gospodinu koji je pisao pravila igre domaće elektronike, Toxicu samome na 4MAT večeri. Razlomiš, pročistiš i presložiš u novo i bolje, to je ono šro formatiranje jest. Davno davno prije, još prije no što su prsti koji ovo tipkaju bili treptaj u očevom oku, 1984. Toxic je već obilježio prvi nastup u klubu Arabesca i 30 godina nakon prošao sve kao DJ, producent, radijski voditelj. Prosvirao je i čitav spektar od kazeta, vinilki do digitalnog i vrtio u kultnim zagrebačkim klubovima od kojih su mnogi danas samo sretna sjećanja dok se guraju kolica s klincima i rade ručkovi. Suosnivač Body & Soula predstavnik je cijele jedne generacije odgojene na podijima diljem Lijepe Naše i ponosni smo da Toxic još jednom posjećuje naš mali savski mjehurić elektroničkog integriteta za one kojima je glazba važnija od pompe, VIP tertmana i degradacije postojanja u izgledanje.

 
Vrući podij za zagrijavanje ledenih bezbožnih sati na prerijama Zagreba čeka! Vidimo se na floru! Svi ste naši svi ste dobrodošli!
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk