Skip to main content
  • 8.11.2022.

Tom Bug slavi 20 godina na sceni i dovodi Riva Starra u Peti Kupe

Tom Bug, osnivač klupske večeri i izdavačke kuće Dobar House slavi 20 godina djelovanja na zagrebačkoj i hrvatskoj sceni

Piše: 


Kao specijalni gost ove važne obljetnice, a nakon dugih 10 godina u Zagreb stiže Riva Starr, a proslava je zakazana za subotu, 12.11. u Petom Kupeu!

Riva Starr je uz Phebe Edwards potpisnik jednog od najvećih house hitova 2021. – 'Love Divine' – pjesme koja je iste te godine bila jedna od himni Dobar House partyja kao i jedna od najzastupljenijih u setovima Tom Buga. Naravno osim 'Love Divine', tu su i brojne druge stvari koje su nam obilježile partyje poput njegovog projekta Star B (s Mark Broomom) – 'Fire', 'The Feeling' s Gavin Holliganom, i 'Scat Dub'.

Riva je majstor remiksiranja, tako da nije ni čudno da je remiksirao neke od najvećih house hitova poput 'Groovejet' ili 'Hey Hey', Moralesov 'Needin' You' ili mega hit 'Superstylin' Groove Armade. Iza njega su i suradnje s Fatboy Slimom (Eat Sleep Rave Repeat), Dennis Cruzom, Camelphatom i Arthur Bakerom, a lista je poduža.

Hrvatski partijaneri su ga možda najbolje mogli upoznati na Defected Croatia festivalu gdje je nastupao svake godine od 2016., a osim hrvatskog terena nastupao je sve od klubova poput Ministry Of Sounda, Egga i Printworksa u Londonu, do mega festivala poput Glastonburya, što dokazuje i njegovu glazbenu širinu i spretnost prilagođavanja situaciji.

Izdao je glazbu za Defected, Cajual, Hot Creations, Club Sweat, Pets Recordings, Dirtybird, i mnoge druge, a sam je osnivač i vlasnik Snatch! Records i Brock Wild.

Riva Starr je 2019. putem svoje etikete Snatch! Records izdao i Tom Bugov EP 'Changed My Life' kojeg su podržali Franky Rizardo, Low Steppa, Chus & Ceballos, Crhis Lake, Format B i mnogi drugi. Dvije godine nakon, Tom izdaje još jedan Snatch! EP ovog puta sa svojim čestim suradnikom – Groovelineom s kojim dobivaju podršku Claptonea, Nasser Bakera, Jax Jonesa i drugih.

TOM BUG:
U dvadeset godina svoje karijere, Tom Bug je nastupao diljem Hrvatske, sudjelovao u organizaciji i promociji House Fusion klupske večeri prvog desetljeća ovog milenija, predstavljao Hrvatsku na Burn Residency natjecanju, osvojio Ambasador nagrade za najbolji house singl 2020. i titulu najboljeg DJ-a 2017. godine, te najbitnije od svega, osnovao sad svima dobro poznati brend Dobar House.

Kao label, Dobar House je okupio i okuplja mlade producente iz cijelog svijeta, a pretežno iz Hrvatske i regije, kao i legendarna ili relevantna internacionalna imena.

Kao klupska večer, Dobar House je okupio najveće ljubitelje house glazbe, ali i upoznao nove generacije clubbera s house glazbom te im pružio sigurno mjesto za uživanje uz najbolju moguću glazbu i brdo nasmijanih ljudi koji su postali jedna velika obitelj.

U prodaji su dostupne Grupne i Regular ulaznice u ograničenim količinama, pa zgrabi svoju što prije. Možete ih uzeti na Entrio!

FB EVENT: 20 Years of Tom Bug / special guest Riva Starr

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2